- Subiect Autor
.Numele sau Porecla:Ioan Luca
2.ID In-Game:1056
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):62304
5.Orele Jucate pe Server:2
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma cheama Luca si sunt din Bacau.Imi place mult fotbalul si baschetul
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Vreau sa ajut politia .
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2
9.Experiența în Roleplay:Am
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Spaider
2.Prenumele (Personaj):Luca
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1056
4.Vechimea în Oraș (Personaj):2
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):Fermier
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt o perosana serioasa, care se dedica in ceea ce face si doreste sa invete multe lucruri noi. Sunt bun in lucrul in echipa, imi place sa socializez sa cunosc diferite persoane si mi as dori sa cunosc meseria de politist. Sunt antrenat atat fizic cat si psihic si am o capacitate de munca foarte buna.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt o persoana cu mult curaj
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Toti suntem la fel
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:calmul,ascultarea,mi se ordona ceva eu fac,bunatatea cu colegii,multa experienta.
2.ID In-Game:1056
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):62304
5.Orele Jucate pe Server:2
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma cheama Luca si sunt din Bacau.Imi place mult fotbalul si baschetul
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Vreau sa ajut politia .
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2
9.Experiența în Roleplay:Am
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Spaider
2.Prenumele (Personaj):Luca
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1056
4.Vechimea în Oraș (Personaj):2
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):Fermier
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt o perosana serioasa, care se dedica in ceea ce face si doreste sa invete multe lucruri noi. Sunt bun in lucrul in echipa, imi place sa socializez sa cunosc diferite persoane si mi as dori sa cunosc meseria de politist. Sunt antrenat atat fizic cat si psihic si am o capacitate de munca foarte buna.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt o persoana cu mult curaj
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Toti suntem la fel
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:calmul,ascultarea,mi se ordona ceva eu fac,bunatatea cu colegii,multa experienta.