- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Gabi
2.ID In-Game: 5509
3.Vârsta (Minim 15 ani): 22
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50401
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 60
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): ma numesc gabi am 22 de ani si sunt pasionat de gamin ma joc fivem de cativa ani si imi place acest joc ,
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: imi place rp de politist am mai fost in politie
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 5-6 ani
9.Experiența în Roleplay: avansat
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): am liat in considerare
Informații IC:
1.Numele (Personaj): castellano
2.Prenumele (Personaj): sergiu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 206DNI
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 60 de lni
5.Scolarizare (Personaj): diploma de bacalaureat
6.Joburi Anterioare (Personaj): ciupercar, postas, sofer de autobuz, pescar
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): ma numesc sergiu castellano am 22 de ani si de mic doream sa devin politist , sa port uniforma legii sa ajut civilii si sa ofer siguranta , sunt un om calm la casa lui
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: sunt calm , am o atitudine pozitiva , ma descurc in situatii dificile , si multe altele
10.Diferențiere față de Alți Candidați: momentan nu stiu sa zic deoarece nu ii cunosc
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: calm , descurcaret, atent, mereu dat tot cei mai bun din mine, ma descurc in situatii dificile
1.Numele sau Porecla: Gabi
2.ID In-Game: 5509
3.Vârsta (Minim 15 ani): 22
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50401
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 60
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): ma numesc gabi am 22 de ani si sunt pasionat de gamin ma joc fivem de cativa ani si imi place acest joc ,
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: imi place rp de politist am mai fost in politie
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 5-6 ani
9.Experiența în Roleplay: avansat
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): am liat in considerare
Informații IC:
1.Numele (Personaj): castellano
2.Prenumele (Personaj): sergiu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 206DNI
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 60 de lni
5.Scolarizare (Personaj): diploma de bacalaureat
6.Joburi Anterioare (Personaj): ciupercar, postas, sofer de autobuz, pescar
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): ma numesc sergiu castellano am 22 de ani si de mic doream sa devin politist , sa port uniforma legii sa ajut civilii si sa ofer siguranta , sunt un om calm la casa lui
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: sunt calm , am o atitudine pozitiva , ma descurc in situatii dificile , si multe altele
10.Diferențiere față de Alți Candidați: momentan nu stiu sa zic deoarece nu ii cunosc
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: calm , descurcaret, atent, mereu dat tot cei mai bun din mine, ma descurc in situatii dificile