Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Deyuu
2.ID In-Game:34861
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51104
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):49
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt calm, prietenos, serios, amuzant(depinde de situatie), respectuos si activ
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Doresc sa ajut departamentul de politie cu tot ce se poate si am nevoie de bani(din cate am inteles se castiga bine)
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 5000+
9.Experiența în Roleplay: Am fost in politie in trecut doar ca mi am luat multe ck uri
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Afemeiatu
2.Prenumele (Personaj):Deyu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):34861
4.Vechimea în Oraș (Personaj):49 luni
5.Scolarizare (Personaj):facultate,masterat,academie de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): somer
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt o persoană liniștită și respect regulile. Până acum am încercat mereu să am totul în ordine și nu am avut probleme cu poliția. Când am fost oprit, am oprit și am prezentat actele și ce mi s-a cerut. Sunt prietenos, mă înțeleg ușor cu oamenii și îmi place să cunosc persoane noi. În general sunt vesel, optimist și încerc să fiu pozitiv indiferent de situație.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Cred că sunt potrivit pentru poliție deoarece sunt calm, respectuos, responsabil și știu să mă înțeleg bine cu oamenii.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:c
alm, respectuos, responsabil, sociabil si serios

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus