Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: tudor
2.ID In-Game: 9560
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51001
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): aprox. 500
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sunt un baiat serios care si ar dori sa intre in politie , ascult de gradele mai mari si consider ca as fii un plus in departamentul de politie a orasului los haos .
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: am mai fost in trecut si mi a placut mult , mi se pare interesant departamentul in sine si vreau sa cunosc oameni noi.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2-3 ani
9.Experiența în Roleplay: am o experienta avansata si stiu sa iau parte unui roleplay .
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): bineinteles.

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Giumbusluc
2.Prenumele (Personaj):Tudor
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):9560
4.Vechimea în Oraș (Personaj):arpoximativ 500 luni
5.Scolarizare (Personaj): facultate , masterat , academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): miner pescar mecanic pe locomotiva vatman , etc
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):sunt un baiat serios care asculta de ordinele gradelor mai mari , stiu sa respect o persoana care imi ofera respect reciproc , nu vorbesc neintrebat mai ales in situatiile serioase !
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: cum am mai spus si sus , sunt serios si activ , mereu prezent cand este nevoie de mine si respect si ascult ordinele celor superior din departament
10.Diferențiere față de Alți Candidați: consider ca nu prea exista oameni la fel de seriosi si receptivi ca mine , marea majoritate sunt mai copilarosi pentru varsta lor
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: serios , calm , activ , respectuos , drastic ( cand este nevoie)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus