Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: tudor
2.ID In-Game: 9560
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51001
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): aprox. 500
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sunt un baiat serios care si ar dori sa intre in politie , ascult de gradele mai mari si consider ca as fii un plus in departamentul de politie a orasului los haos .
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: am mai fost in trecut si mi a placut mult , mi se pare interesant departamentul in sine si vreau sa cunosc oameni noi.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2-3 ani
9.Experiența în Roleplay: am o experienta avansata si stiu sa iau parte unui roleplay .
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): bineinteles.

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Giumbusluc
2.Prenumele (Personaj):Tudor
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):9560
4.Vechimea în Oraș (Personaj):arpoximativ 500 luni
5.Scolarizare (Personaj): facultate , masterat , academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): miner pescar mecanic pe locomotiva vatman , etc
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):sunt un baiat serios care asculta de ordinele gradelor mai mari , stiu sa respect o persoana care imi ofera respect reciproc , nu vorbesc neintrebat mai ales in situatiile serioase !
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: cum am mai spus si sus , sunt serios si activ , mereu prezent cand este nevoie de mine si respect si ascult ordinele celor superior din departament
10.Diferențiere față de Alți Candidați: consider ca nu prea exista oameni la fel de seriosi si receptivi ca mine , marea majoritate sunt mai copilarosi pentru varsta lor
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: serios , calm , activ , respectuos , drastic ( cand este nevoie)

Sus