- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:stn
2.ID In-Game: 34052
3.Vârsta (Minim 15 ani): 18 fac 10
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50705
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):33.4h
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):
Salut, mă numesc stn și doresc să aplic în cadrul departamentului de poliție deoarece îmi place foarte mult acest tip de roleplay și vreau să fac parte dintr-o facțiune.Sunt o persoană calmă, răbdătoare și știu să gestionez situațiile tensionate fără să exagerez.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție
oresc sa ma alatur in aceasta factiune deoarece mi se pare multa actiune si nu ai cum sa te plictisesti
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani jumate
9.Experiența în Roleplay: 2 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): absolut
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Alex
2.Prenumele (Personaj):STN
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 34052
4.Vechimea în Oraș (Personaj):33 luni
5.Scolarizare (Personaj): Academie De Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): mecanic
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte)
ovestea mea incepe de la bunicul meu care era politist si de mic copil imi povestea mereu cu ce se lega politia si de misiunile acestuia si ma fascinat incat am urmat academia de politie luand probele din prima si m am mutat intr un oras numit haos.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Ma consider o persoana potrivita pentru politie pt ca sunt calm,am rabdare si nu ma enervez repede si imi place sa mentin o liniste in oras.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: ma consider egali fata de restul
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: calm,rabdator,harnic,amuzant,perseverent
1.Numele sau Porecla:stn
2.ID In-Game: 34052
3.Vârsta (Minim 15 ani): 18 fac 10
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50705
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):33.4h
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):
Salut, mă numesc stn și doresc să aplic în cadrul departamentului de poliție deoarece îmi place foarte mult acest tip de roleplay și vreau să fac parte dintr-o facțiune.Sunt o persoană calmă, răbdătoare și știu să gestionez situațiile tensionate fără să exagerez.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani jumate
9.Experiența în Roleplay: 2 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): absolut
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Alex
2.Prenumele (Personaj):STN
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 34052
4.Vechimea în Oraș (Personaj):33 luni
5.Scolarizare (Personaj): Academie De Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): mecanic
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte)
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Ma consider o persoana potrivita pentru politie pt ca sunt calm,am rabdare si nu ma enervez repede si imi place sa mentin o liniste in oras.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: ma consider egali fata de restul
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: calm,rabdator,harnic,amuzant,perseverent