Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:David (Magie Neagra)
2.ID In-Game:31961
3.Vârsta (Minim 15 ani):13 ani :((
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):am 13 ani cu responsabilitate parerea mea este ca nu conteaza asa mult varsta atat timp cat esti matur
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30.2
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt o persoana calma,serioasa si constienta de responsabilitatile pe care le implica profesia de politist.Imi place sa lucrez organizat si sa fiu mereu pregatit pentru orice situatie.Vreau sa particip la PD pentru ca stiu cat de important este sa te dezvolti continu, sa inveti din experientele altora si sa devii mai bun, atat profesional,cat si personal.Cred ca orice schimbare pozitiva incepe cu tine.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Motivația mea principală pentru a mă alătura Departamentului de Poliție este dorința de a contribui activ la siguranța și ordinea comunității.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2023-acum
9.Experiența în Roleplay:pot spune de cand ma joc RP si nu neaparat pe FiveM si pe servere de mc in total din 2022
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Inteleg e logic

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Hp
2.Prenumele (Personaj):LeGeNd
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):31961
4.Vechimea în Oraș (Personaj):27 de luni
5.Scolarizare (Personaj):Am facut un liceu teoretic si o scoala de agenti
6.Joburi Anterioare (Personaj):Am fost Postas,Gunoier,Sofer de autobuz
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt o persoana disciplinata si responsabila de meserie.Cred ca in respectarea legii si in protejarea celor nevinovati, iar fiecare decizie pe care o iau este ghidata cu dorinta de a face bine. Cand devin lucrurile complicate mereu raman calm cautand solutii.Cu timpul am invatat sa ascult fiecare persoana si sa iau decizii in functie de ce problema are.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Cred că sunt potrivit pentru Poliție pentru că am învățat să fiu responsabil(ă) și să iau decizii clare chiar și în momente dificile
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu cred ca sunt diferit fata de ceilalti candidati deoarece nu ii pot judeca eu nu am nicio idee cum sunt ceilalti candidati
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:1.Disciplina.2.Integritate.3.Empatia.4.Spiritul de echipa.5.Rabdarea

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus