Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:attilo
2.ID In-Game:1487
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51104
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):80
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sunt un cetatean care mereu am dorit sa fiu politist sa ajut in cazur si sa prind oameni rai (si sunt foarte activ pe servera)
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:vreau sa ajut sa rezolvam cazuri si sa prind oameni rai
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): aproape 2 ani
9.Experiența în Roleplay:9 pot face un roleplay de calitate dar depinde uneori daca nu mai am probleme de genu ca pica netu
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):comfirm

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Sp3ed
2.Prenumele (Personaj):Meko
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1487
4.Vechimea în Oraș (Personaj):aproape 2 ani
5.Scolarizare (Personaj):scoala de agenti de politie ,,Sp3ed '' paleto-bay
6.Joburi Anterioare (Personaj):smurd
7.Job Curent (Personaj):niciuna
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):ma numesc aioanei matei sunt din orasul paleto-bay am 21 de ani si invat despre politie de la 5 ani
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt activ si invat foarte rapid orice
10.Diferențiere față de Alți Candidați:sunt foarte activ pe orasi adica maxim 5 6 ore pe zi
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:1 am invatat regulamentu servarului si al politiei. 2 pot face un roleplay de calitate. 3 imi place sa stau in patrule cu colegi. 4 sunt o persoana spontana. 5 vreau sa ajut departamentul si sa apar orasul de cetateni rai.

Ultima editare: 28 Noi 2023​

New member
Acceptat! Mergi la sectia din Paleto intre orele 12.00 si 20.00 pentru a sustine testele. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus