Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:matei
2.ID In-Game:23037
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50906
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):6 dar sunt foarte experimentat in astfel de domeni
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):ma numesc aioanei octav matei sunt din orasul bacau si imi place sa merg in mall si sa ma joc fiveM
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4 ani
9.Experiența în Roleplay:stiu forte bine regulamentul serverului cat si al politiei
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:
1.Numele (Personaj):aioanei
2.Prenumele (Personaj):matei
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):23037
4.Vechimea în Oraș (Personaj):6 luni dar a fost si fratele meu inainte de avalansa mare vreo 220 luni
5.Scolarizare (Personaj):scoala de agenti de politie ,,vasile lascar'' paleto-bay
6.Joburi Anterioare (Personaj):tastyeats
7.Job Curent (Personaj):tastyeats
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):ma numesc aioanei matei sunt din orasul paleto-bay am 21 de ani si invat despre politie de la 8 ani
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:motivul pentru care ar trebui sa fiu acceptat este ca am invatat foarte mult timp si am foarte multa experienta in accest domeniu
10.Diferențiere față de Alți Candidați:eu invat de cand aveam 8 ani adica sunt vreo 13 ani de invatat incontinu
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?:1.invat de 13 ani 2. stiu sa cooperez 3.invat repede codurile 4.imi place sa stau in patrule cu colegi mei 5.sa ajut departamentul cu cetateni rai

New member
applicatie respinsa pe motivele urmatoare: minimul de ore.

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus