Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Alex
2.ID In-Game:2751
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):5100303
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):52.6
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut am 15 ani stau in Ploiesti si imi place sa ma joc fivem si sunt foarte sociabil
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție :deoarece imi place factiunea si ce faceti voi pentru oameni
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):cred ca 3 ani sau mai mult
9.Experiența în Roleplay:9,50
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Alex
2.Prenumele (Personaj):Macelaru
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):632WVO
4.Vechimea în Oraș (Personaj):23ani
5.Scolarizare (Personaj): academia de politie din campina
6.Joburi Anterioare (Personaj):smurd
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut sunt un baiat la locul lui care ii place sa fie de partea politistilor
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: deoarece am aptitudini cat si fizic cat si sihologic dar atat si comportamentul meu fata de gradele mai mari .
10.Diferențiere față de Alți Candidați: nu sunt diferit de niciuna din acesta factiune
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:ma decurc in situati de panica ,sunt glumet,stiu cand este de gluma si cand nu este ,sunt matur ,sunt expert in condus ,sunt agil

New member
Acceptat! Mergi la sectia din Paleto intre orele 12.00 si 20.00 pentru a sustine testele. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus