- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Alex
2.ID In-Game:2751
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):5100303
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):52.6
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut am 15 ani stau in Ploiesti si imi place sa ma joc fivem si sunt foarte sociabil
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție :deoarece imi place factiunea si ce faceti voi pentru oameni
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):cred ca 3 ani sau mai mult
9.Experiența în Roleplay:9,50
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Alex
2.Prenumele (Personaj):Macelaru
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):632WVO
4.Vechimea în Oraș (Personaj):23ani
5.Scolarizare (Personaj): academia de politie din campina
6.Joburi Anterioare (Personaj):smurd
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut sunt un baiat la locul lui care ii place sa fie de partea politistilor
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: deoarece am aptitudini cat si fizic cat si sihologic dar atat si comportamentul meu fata de gradele mai mari .
10.Diferențiere față de Alți Candidați: nu sunt diferit de niciuna din acesta factiune
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:ma decurc in situati de panica ,sunt glumet,stiu cand este de gluma si cand nu este ,sunt matur ,sunt expert in condus ,sunt agil
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Alex
2.ID In-Game:2751
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):5100303
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):52.6
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut am 15 ani stau in Ploiesti si imi place sa ma joc fivem si sunt foarte sociabil
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție :deoarece imi place factiunea si ce faceti voi pentru oameni
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):cred ca 3 ani sau mai mult
9.Experiența în Roleplay:9,50
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Alex
2.Prenumele (Personaj):Macelaru
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):632WVO
4.Vechimea în Oraș (Personaj):23ani
5.Scolarizare (Personaj): academia de politie din campina
6.Joburi Anterioare (Personaj):smurd
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut sunt un baiat la locul lui care ii place sa fie de partea politistilor
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: deoarece am aptitudini cat si fizic cat si sihologic dar atat si comportamentul meu fata de gradele mai mari .
10.Diferențiere față de Alți Candidați: nu sunt diferit de niciuna din acesta factiune
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:ma decurc in situati de panica ,sunt glumet,stiu cand este de gluma si cand nu este ,sunt matur ,sunt expert in condus ,sunt agil