Secțiune navigare

Aplicație în departamentul IPJ Los Santos

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: David
2.ID In-Game:25395
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51012
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):47
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut,mă numesc David,am 15 ani și sunt un băiat serios și de treabă.in timpul liber îmi place să ies pe Afară cu prieteni.Ma joc fivem de aproximativ 3 ani.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Mă motivează intrarea în departamentul poliției deoarece de mic îmi doresc,pentru a ajuta lumea fără criminali etc..
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:Desigur
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Don Hassy
2.Prenumele (Personaj):24 ani
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):25395
4.Vechimea în Oraș (Personaj):47 luni în oraș
5.Scolarizare (Personaj):da
6.Joburi Anterioare (Personaj):smurd,poștaș,șofer autobuz
7.Job Curent (Personaj):poștaș
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut,numele meu este Don Hassy,am 24 ani si visul meu de când eram mic este sa intru in departamentul poliției. M-am născut in LS mutându-mă la vârsta de 10 ani în paleto unde mi-am făcut foarte mulți prieteni.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:cred ca sunt potrivit pentru poliție deoarece sunt foarte serios și capabil.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu cred ca este vreo diferență,eu doresc să ajut acest departament.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției române:sunt o persoană serioasă,capabilă,foarte de treabă și dornic.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus