Secțiune navigare

Aplicatie Departamentul de Politie

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

ykz

New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: ykz
2.ID In-Game: 48256
3.Vârsta (Minim 15 ani): 18 fac 19
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50704
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 292
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc eduard, am 18 ani ( in curand fac 19 ) si sunt pasionat de muzica, mai exact sunt producer. In timpul liber imi place sa mi petrec timpul jucandu-ma pe pc alaturi de tovarasii mei, iar totodata sa ies pe afara.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Motivui pentru care vreau sa ma alatur in departament, este pentru a ajuta lumea din jurul meu cu tot ce este nevoie si mentinerea linistii publice
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 7 ani
9.Experiența în Roleplay: experienta mea este una destul de inalta
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Bineinteles

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Kenzo
2.Prenumele (Personaj): Carti
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 48256
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 290
5.Scolarizare (Personaj): Scoala de agenti de politie "Vasile Lascar" Campina
6.Joburi Anterioare (Personaj): Mecanic
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Kenzo Carti, am 20 de ani si am fost nascut intr-o familie saraca in Sandy. In trecut am avut multe dificultati care ne trageau in jos. Tatalui meu avea un vis, si acela sa devina politist deoarece in Sandy seara de seara se auzeau focuri de arme si mereu aparea la stiri diferite crime, sperand ca noi sa nu avem intamplari tragice. Dupa ceva timp, tatal meu a fost impuscat mortal, iar de atunci mi-am propus sa imi iau insigna de politist si sa imi iau revansa, arestand si mentinand zonele in liniste, fara actiuni tragice.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Consider ca sunt potrivit pentru politie deoarece respect autoritatea si stiu cum sa procedez in anumite situatii dificile. Imi place actiunea realist si sunt dispus sa invat constant pentru a deveni un ofiter mai bun.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Sunt o persoana serioasa, care se implica foarte mult si capabila la actiuni mai complexe
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Spirit de echipa, abilitati pentru rezolvarea problemii, calm in anumite situatii tensionate, responsabilitate, capacitatea de comunicare

New member
Acc te rog să contactezi un membru din poliție care are gradul de tester pentru a susține testele

SEMNAT CHESTOR GENERAL CORDUNEANU MATEI

Sus