New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Penitenciar Sandy Shores
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Cristian/CristyRO
2.ID In-Game: 367
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 51011
5.Orele Jucate pe Server (Minim 20 ore):20
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): salut ma numesc Cristy,am varsta de 16 ani.Am mai fost pe sv si in politie si acum as dori sa reintru,deoarece mereu ma pasionat rp de politist pe fivem.Am o experienta rp de aproape 2 ani si o experienta rp pe sv de cateva luni,aproape un an
7.Motivația pentru a te alatura Penitenciarului Sandy Shores : deoarece vreau sa ajut comunitatea pt rp mai bun si mereu ma pasionat rp de politist.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an jumate aproape 2
9.Experiența în Roleplay: Destul de multa,mai ales pe rp de politist
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Bennucci
2.Prenumele (Personaj): Vitto
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 367
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 24 luni
5.Scolarizare (Personaj): da
6.Joburi Anterioare (Personaj): postas, politist si sofer de tren
7.Job Curent (Personaj): Postas
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Vitto Bennuci,am copilarit intr-o comuna dintr un oras sarac.Dar acum 20 de luni am decis alaturi de familie sa ma mut in alte orase.Eu am mai activat ca politist/agent de paza si pe alte orase si doresc sa ma inrolez in politie si pe acest oras.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Penitenciarul Sandy Shores
eoarece sunt o persoana matura,calma capabila de a face un rp ca la carte.Si am mai lucrat in trecut atat ca politist cat si ca agent de paza si doresc sa reintru in departament.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Sunt o persoana calma cu experienta care stiu sa gestionez situatiile si sa raman calm sub presiune.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Penitenciarului Sandy Shores ?: -Am experienta
-Sunt o persoana calma si matura.
-Stiu sa gestionez situatiile
-sunt o persoana serioasa,disciplinata si ajutatoare
-sunt destul de activ
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Cristian/CristyRO
2.ID In-Game: 367
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 51011
5.Orele Jucate pe Server (Minim 20 ore):20
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): salut ma numesc Cristy,am varsta de 16 ani.Am mai fost pe sv si in politie si acum as dori sa reintru,deoarece mereu ma pasionat rp de politist pe fivem.Am o experienta rp de aproape 2 ani si o experienta rp pe sv de cateva luni,aproape un an
7.Motivația pentru a te alatura Penitenciarului Sandy Shores : deoarece vreau sa ajut comunitatea pt rp mai bun si mereu ma pasionat rp de politist.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an jumate aproape 2
9.Experiența în Roleplay: Destul de multa,mai ales pe rp de politist
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Bennucci
2.Prenumele (Personaj): Vitto
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 367
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 24 luni
5.Scolarizare (Personaj): da
6.Joburi Anterioare (Personaj): postas, politist si sofer de tren
7.Job Curent (Personaj): Postas
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Vitto Bennuci,am copilarit intr-o comuna dintr un oras sarac.Dar acum 20 de luni am decis alaturi de familie sa ma mut in alte orase.Eu am mai activat ca politist/agent de paza si pe alte orase si doresc sa ma inrolez in politie si pe acest oras.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Penitenciarul Sandy Shores
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Sunt o persoana calma cu experienta care stiu sa gestionez situatiile si sa raman calm sub presiune.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Penitenciarului Sandy Shores ?: -Am experienta
-Sunt o persoana calma si matura.
-Stiu sa gestionez situatiile
-sunt o persoana serioasa,disciplinata si ajutatoare
-sunt destul de activ