- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: darius
2.ID In-Game:24996
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51005
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):aproape 30 (vreo 29)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):salut ma numesc darius am 15 ani si sunt nascut la sat eu ma pricep foarte mult la gaming si jocul meu preferat este fivem pe deoparte eu stiu si cum sa fiu politist adica:sa ma legitimez,cum sa actionez etc (irl) toate astea decat din fivem
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:vreau sa ma alatur departamentului de politie fiindca vreau sa apar legea
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4 ani
9.Experiența în Roleplay:decentta
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj)
aruIUS
2.Prenumele (Personaj):Stalparu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):24996
4.Vechimea în Oraș (Personaj):29 luni
5.Scolarizare (Personaj):liceul si academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):mechanic
7.Job Curent (Personaj):nimic
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Darius am 25 de ani am fost crescut la tara si am crescut cu o trauma din pacate am fost cu mama si cu tata la piata si acolo ne-au jefuit niste mafioti pe mine si pe mama ne-au lasat si pe tata l-au impuscat mama m-a parasit si eu am crescut la bunica si de atunci mi-am propus sa apar legea
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:mie m-i se pare ca ma descurc
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nici una toti suntem egali dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa ascultam de superiori
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:curaj,ambitios,disciplina,fluent,responsabil
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: darius
2.ID In-Game:24996
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51005
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):aproape 30 (vreo 29)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):salut ma numesc darius am 15 ani si sunt nascut la sat eu ma pricep foarte mult la gaming si jocul meu preferat este fivem pe deoparte eu stiu si cum sa fiu politist adica:sa ma legitimez,cum sa actionez etc (irl) toate astea decat din fivem
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:vreau sa ma alatur departamentului de politie fiindca vreau sa apar legea
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4 ani
9.Experiența în Roleplay:decentta
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj)
2.Prenumele (Personaj):Stalparu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):24996
4.Vechimea în Oraș (Personaj):29 luni
5.Scolarizare (Personaj):liceul si academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):mechanic
7.Job Curent (Personaj):nimic
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Darius am 25 de ani am fost crescut la tara si am crescut cu o trauma din pacate am fost cu mama si cu tata la piata si acolo ne-au jefuit niste mafioti pe mine si pe mama ne-au lasat si pe tata l-au impuscat mama m-a parasit si eu am crescut la bunica si de atunci mi-am propus sa apar legea
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:mie m-i se pare ca ma descurc
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nici una toti suntem egali dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa ascultam de superiori
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:curaj,ambitios,disciplina,fluent,responsabil