Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
OCC
  1. Numele sau Porecla: Mihai Francisco
  2. ID In-Game: 3042
  3. Vârsta (Minim 15 ani): 17
  4. Primele 5 Cifre din CNP :50906
  5. Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 140
  6. Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):
    Sunt o persoană calmă, serioasă și responsabilă, care se adaptează ușor în situații diverse. Îmi place să lucrez în echipă, să comunic eficient și să găsesc soluții rapide în momente critice. Încerc întotdeauna să rămân obiectiv și să respect regulile, iar în joc urmăresc să creez scenarii de roleplay cât mai realiste și coerente.
  7. Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:
    vreau să contribui la un roleplay structurat, să mențin ordinea pe server și să am parte de situații dinamice și realiste.
  8. Experiență în FiveM (Perioada de timp): Pe serverul Haos 2 luni.
  9. Experiența în Roleplay: 2 ani jumate, pe diferite servere
  10. Conștientizare Reguli și Ordine: Da, confirm că înțeleg și accept că nerespectarea regulilor și a ordinelor superiorilor poate duce la sancțiuni sau eliminare.
IC

1. Numele (Personaj): Francisco
  2. Prenumele (Personaj): Mihai
  3. Cod numeric personal CNP ;3042
  4. Vechimea în Oraș (Personaj): 2 lunii
  5. Scolarizare (Personaj): Studii liceale
  6. Joburi Anterioare (Personaj), Mechanic
  7. Job Curent (Personaj): Șomer
  8. Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):
    Mihai Francisco este un bărbat disciplinat, calm și orientat către rezultate. Întotdeauna își păstrează controlul în situații tensionate și preferă dialogul înaintea forței. Este un bun observator și reține rapid detalii importante, lucru care îl ajută în misiuni sau investigații. Respectă legea, este loial orașului și pune siguranța comunității pe primul loc.
  9. Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:
    Consider că sunt potrivit pentru poliție datorită disciplinei, seriozității și dorinței constante de a contribui la menținerea ordinii publice.
  10. Diferențiere față de Alți Candidați:
    Mă remarc prin calm, răbdare și capacitatea de a gestiona situații critice fără panică. Sunt orientat spre soluții rapide și eficiente, iar experiența mea în securitate mă ajută să înțeleg mai bine riscurile și modul de intervenție.
  11. Enumeră 5 calități forte care te-ar recomanda pentru un post în cadrul Poliției Românei
  • Disciplina
  • Spirit de observație
  • Comunicarea eficientă
  • Rezistența la stres
  • Lucrul în echipă
Cu Stimă, Mihai!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus