Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Florinel
Id-ul tau:25549
Discord: florinel.7
Varsta ( Minim 15 Ani ):19 ani
Ore pe server: (Minim 150)-160
Ore pe FiveM:1.530+
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Imi doresc functia de membru staff pe acest server pentru ca imi place comunitatea si vreau sa contribui activ la mentinerea unei atmosfere placute si corecte. Sunt o persoana responsabila, calma, asumata si sunt gata sa ajut jucatorii noi sau sa rezolv/ aplanez conflicte atunci cand este nevoie.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: Odata ajuns in echipa voastra, cred ca pot ajuta servarul in mai multe moduri. In primul rand, pot contribui la mentinerea respecatrii regurilor, intervenind in situatii de non-rp,troll,bug abuse sau alte abateri. Cum am mentionat si mai sus sunt o fire calma si am rabdarea necesara de a explica de oricat este nevoie pentru a intelege. Daca este nevoie, pot contribui si la propuneri de imbunatatire a servarului sau pe partea de idei Rp. Sunt activ pe sv stau in jur de 11 ore+,- pe zi.
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri): Nu am avut pana acum un rol oficial de staff pe un server de Fivem, insa joc de mult timp si cunos bine regurile si dinamica unui sv serios de rp, In timpul jocului am fost mereu atent si chiar am descoperit anumite buguri care oferau anumite avantaje in rp si l-am raportat membrilor staff, cum am spus si mai sus sunt o persoana calma, responsabila,impartial si daca nu stiu ceva sunt dornic sa invat. Sunt sigur ca, daca imi oferiti sansa, voi demostra rapid ca merit sa fac parte din echipa
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?: Da

Member
Membru staff
acceptat , contacteaza un head of staff+ pentru a sustine testele ! T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus