- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Teodor
2.ID In-Game:34005
3.Vârsta (Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50805
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):15 din noul program de admitere de pe discord
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):În fiecare zi merg la școală, învăț și îmi fac temele. În timpul liber, mă relaxez, citesc sau petrec timp cu familia. Uneori ies cu prietenii. Practic sport din când în când, mai ales fotbal sau alergare, pentru a mă menține în formă și a avea energie.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Am ajutat in recuperarea unui politist atunci cand colegii sai nu faceau fata
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an
9.Experiența în Roleplay
estul de buna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)
A
Informații IC:
1.Numele (Personaj):TEO
2.Prenumele (Personaj):BARBUT
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):34005
4.Vechimea în Oraș (Personaj):20 de luni
5.Scolarizare (Personaj):Liceu si Bac
6.Joburi Anterioare (Personaj):Am fost gunoier si postas
7.Job Curent (Personaj)
ostas
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):În fiecare zi muncesc din greu prin oraș, fie că e vorba de livrări, construcții sau alte joburi cinstite. Sunt mereu pe treabă, nu pierd vremea. Din când în când, mai ies cu băieții sau mă distrez puțin, dar munca e pe primul loc. Respect și seriozitate.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Curajul si Respectul pentru populatie
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Interesul pentru civili si pace
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:
1. Curaj
2. Respect
3. Onoare
4. Responsabilitate
5. Toleranta
1.Numele sau Porecla: Teodor
2.ID In-Game:34005
3.Vârsta (Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50805
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):15 din noul program de admitere de pe discord
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):În fiecare zi merg la școală, învăț și îmi fac temele. În timpul liber, mă relaxez, citesc sau petrec timp cu familia. Uneori ies cu prietenii. Practic sport din când în când, mai ales fotbal sau alergare, pentru a mă menține în formă și a avea energie.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Am ajutat in recuperarea unui politist atunci cand colegii sai nu faceau fata
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an
9.Experiența în Roleplay
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)
Informații IC:
1.Numele (Personaj):TEO
2.Prenumele (Personaj):BARBUT
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):34005
4.Vechimea în Oraș (Personaj):20 de luni
5.Scolarizare (Personaj):Liceu si Bac
6.Joburi Anterioare (Personaj):Am fost gunoier si postas
7.Job Curent (Personaj)
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):În fiecare zi muncesc din greu prin oraș, fie că e vorba de livrări, construcții sau alte joburi cinstite. Sunt mereu pe treabă, nu pierd vremea. Din când în când, mai ies cu băieții sau mă distrez puțin, dar munca e pe primul loc. Respect și seriozitate.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Curajul si Respectul pentru populatie
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Interesul pentru civili si pace
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:
1. Curaj
2. Respect
3. Onoare
4. Responsabilitate
5. Toleranta
Ultima editare: