- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Rares
2.ID In-Game:15638
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51001
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):75
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Mă numesc Rareș, am 15 ani fac 16 in ianuarie și sunt o persoană energică și prietenoasă. Îmi place foarte mult fotbalul, este sportul meu preferat și îmi oferă bucurie și adrenalină. În timpul liber, îmi place să mă joc pe calculator sau cu prietenii. Sunt o fire sociabilă și îmi place să mă distrez.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 luni
9.Experiența în Roleplay: 3 luni
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Rares
2.Prenumele (Personaj):Rares
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):15638
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 75 luni
5.Scolarizare (Personaj):13 clase
6.Joburi Anterioare (Personaj):mecanic
7.Job Curent (Personaj): catedata postas
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Mă numesc Rareș, am 15 ani și joc pe FiveM. Îmi plac foarte mult mașinile, mai ales cele rapide. Petrec mult timp în joc pentru că îmi place să lucrez, să fac bani și să mă dezvolt. Sunt serios când trebuie, dar și glumeț cu prietenii mei din server.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Eu cred ca sunt potrivit in politie, deoarece am spirit de echipa, ma inteleg bine cu ceilalti colegi si o sa imi apar orasul.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu cred ca poate fii o diferentiere intre ceilalti candidati, urmeaza de vazut
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?
rietenos, respectuos, luptator, strategic, puternic
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Rares
2.ID In-Game:15638
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51001
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):75
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Mă numesc Rareș, am 15 ani fac 16 in ianuarie și sunt o persoană energică și prietenoasă. Îmi place foarte mult fotbalul, este sportul meu preferat și îmi oferă bucurie și adrenalină. În timpul liber, îmi place să mă joc pe calculator sau cu prietenii. Sunt o fire sociabilă și îmi place să mă distrez.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 luni
9.Experiența în Roleplay: 3 luni
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Rares
2.Prenumele (Personaj):Rares
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):15638
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 75 luni
5.Scolarizare (Personaj):13 clase
6.Joburi Anterioare (Personaj):mecanic
7.Job Curent (Personaj): catedata postas
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Mă numesc Rareș, am 15 ani și joc pe FiveM. Îmi plac foarte mult mașinile, mai ales cele rapide. Petrec mult timp în joc pentru că îmi place să lucrez, să fac bani și să mă dezvolt. Sunt serios când trebuie, dar și glumeț cu prietenii mei din server.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Eu cred ca sunt potrivit in politie, deoarece am spirit de echipa, ma inteleg bine cu ceilalti colegi si o sa imi apar orasul.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu cred ca poate fii o diferentiere intre ceilalti candidati, urmeaza de vazut
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?