Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Jhon
Id-ul tau: 7092
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I: 16
Motiv: am primit o reclamatie cu un abuz , a fost un fel de abuz dar mai mult o intamplare absurda deoarece acel individ era necooperant si etc .
Explicatie: nenea MAXI ma scos di politie cand eu nu aveam niciun FW si la reclamatia pe care o primisem a spus ca mia adus la cunostinta doar ca eu nu vazut nimic/nu mi sa adus la cunostiinta , am vazut doar pe grade cand ma scos ! nu era atat de grav in cat sa primesc OUT si se putea rezolva si cu 1/3 sau 2/3 ce considera MAXI dar nu chiar OUT ( as dori un raspuns de la Denisake nu de la MAXI ) (si daca sar putea sa mi se scoata transferul !! )

Dovezi :
#╿»🤡ᴄʜᴀᴛ-ᴛʀᴏʟʟ _ HAOS România💎 - Discord 03.12.2025 20_51_27.pngReclamatie fabian _ Haos Romania - Opera 03.12.2025 20_50_51.png

Ultima editare:
Member
Ai fost sanctionat conform dovezii video atasate la reclamatia asupra ta. Nu inteleg de ce ai dori transferul scos, atat timp cat demiterea ta din departament a fost pe merit.

Member
In plus, nu mi-ai lasat niciun mesaj in privat de la momentul sanctiunii pana acum. Topic-ul va fi deschis pana la ora 20, astept un reply, altfel va fi inchis.

New member
Salut eu nu vazusem deoarece mam trezit tarziu . Dar daca il vedeam credema ca as fi dat un raspuns !! Te-am contactat acum si pe discord ! (Daca putem vorbi in pv )

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus