Secțiune navigare

Am Blacklist de foarte mult timp

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Danaila Adrian
Id-ul tau:43539
Motivul banului: Hack
De ce doresti unban?:
Am primit blacklist pentru hack ( acesta a fost acordat acum ceva vreme , peste jumatate de an / 1 an ) și aș vrea sincer să mai primesc o șansă să mă reapuc de server.
Când eram mai mic, intram pe multe servere de FiveM și foloseam hack-uri, făceam troll și nu realizam cât de copilăresc și lipsit de respect era comportamentul meu. Atunci mi se părea amuzant pentru mine și prietenii mei, dar acum îmi dau seama că am greșit.
Între timp, ei au continuat să joace pe acest server, iar eu doar stau pe margine și îi aud povestind ce fac acolo. Mi-aș dori sincer să pot reveni și eu, de data asta serios și cu altă mentalitate.
Te rog să îmi mai acorzi o șansă și îți promit că nu vei mai auzi nimic despre mine legat de hack-uri, troll sau alte probleme. Dacă consideri că merit o nouă oportunitate, aștept un mesaj din partea ta.
Iar dacă este nevoie de un drept de plată pentru a reveni, sunt dispus și la asta.
Ban-ul este activ si pe discord ? : nu

Well-known member
Membru staff
cerere respinsă blacklist pe motiv hack nu se iartă este fara drept de plată dacă vrei vorbești cu denis in privat poate te lasă să plătești T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus