Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: kaliunu
Id-ul tau: 25801
Numele organizatiei reclamate sau id-urile participantilor: Cartel de Medellin
Motiv: trage fara niciun motiv
Explicatie: eram la un 10-80 pe o masina ce nu avea nici-o legatura cu iei intram pe mirror ( iei nu erau pe zona urmarim masina 3 minute si dupa trage si fuge pe munte la care 2 masini din medelin apar si trag fara niciun motiv)
Dovezi:

New member
Noi am vorbit inainte sa veniti voi pe zona cu thelostmc sa mergem sa ne batem cu razia in caz de se face pe orice zona, ca parca prea mult va faceti de cap pe oras, cand am vazut ca ati venit pe mirror am zis ca asta e razie in niciun caz urmarie, nici nu stiam cine e bravado si noi ii ziceam sa plece ca sa ne putem bate @.Kaliunu.
Daca era 10-80 nici nu ne mai bagam ca nu mai putem noi de un civil sau un membru din alta organizatie.

Member
De ce nu v-ati asigurat ca e razie si ati tras direct chiar si in publica fara un motiv, fara sa fiti in pericol doar vedem si tragem. Nu a fost niciun minim de rp, ati vazut ca urmarim masina aia de ce v-ati bagat? Nu e ok sa vedeti pd-ul si sa trageti cu motivu ca " parca prea mult va faceti de cap pe oras"

New member
Noi cand am venit pe zona, si am tras nici macar nu am vazut bravado ul ala si cand a aparut i am zis sa plece ca ii dau glont sa nu se bage ca nici nu stiam cine e, ca apoi sa aflu ca de la santa leyla
De ce nu v-ati asigurat ca e razie si ati tras direct chiar si in publica fara un motiv, fara sa fiti in pericol doar vedem si tragem. Nu a fost niciun minim de rp, ati vazut ca urmarim masina aia de ce v-ati bagat? Nu e ok sa vedeti pd-ul si sa trageti cu motivu ca " parca prea mult va faceti de cap pe oras"

JKE SEFU
Membru staff
Mda, nu știu situația a fost ciudată cel puțin după părerea mea nu aveți ce căuta acolo..
Daca se mai repeta, te rog reclamai si te rog insistent, incearca cumva sa faceti sa luati si ID-uri, pentru ca mi-e aiurea sa dau in orice organizatie, chiar si voi as proceda la fel, daca e vorba de membrii fara sa stiu daca liderii erau cu ei, indiferent daca va omoara, incercati sa faceti cumva sa iau id-ul ca sa ma asigur ca de acum, la situatii de genul, am pe cine trimite 31 de zile fara drept intr-o pauza sa invete FiveM.
O ultima intrebare la reclamatia asta, ai vre-un id de al unui participant?

Member
Daca se mai repeta, te rog reclamai si te rog insistent, incearca cumva sa faceti sa luati si ID-uri, pentru ca mi-e aiurea sa dau in orice organizatie, chiar si voi as proceda la fel, daca e vorba de membrii fara sa stiu daca liderii erau cu ei, indiferent daca va omoara, incercati sa faceti cumva sa iau id-ul ca sa ma asigur ca de acum, la situatii de genul, am pe cine trimite 31 de zile fara drept intr-o pauza sa invete FiveM.
O ultima intrebare la reclamatia asta, ai vre-un id de al unui participant?
am inteles, din pacate nu am niciun id la toata situatia asta, data viitoare daca o sa se mai intample o sa incerc sa le i-au id ul. poti sa inchizi tk multumesc.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus