Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: Bujie
Id-ul tau: 22
Motivul banului: abuz grad staff
De ce doresti unban?: pentru că persoana respectiva când a făcut ticket si mi a arătat filmarea, nu mi a aratat si ca a fost omorat, mi a zis doar ca era intr un rp si ca un a facut id check. Imi accept bk staff, dar imi doresc unbk ca vreau sa ma joc in continuare cat mai am timp, ca la vara nu o sa mai am timp de fivem. Te rog Denis
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) 1494029505839370301

Member
Numele tau: Bujie
Id-ul tau: 22
Motivul banului: abuz grad staff
De ce doresti unban?: pentru că persoana respectiva când a făcut ticket si mi a arătat filmarea, nu mi a aratat si ca a fost omorat, mi a zis doar ca era intr un rp si ca un a facut id check. Imi accept bk staff, dar imi doresc unbk ca vreau sa ma joc in continuare cat mai am timp, ca la vara nu o sa mai am timp de fivem. Te rog Denis
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) Nu

Atașamente

• IMG-20260531-WA0005.jpg
    IMG-20260531-WA0005.jpg
    272,5 KB · Vizualizări: 4
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus