Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:lucas
Id-ul tau:28739
Motivul banului:am primit ck pe motiv ca nu fac eu regulile pe sv
De ce doresti unban?:nu am facut nici o regula pe sv eu cand i am fct tk lu baiatu ala i am fct pentru ca avea tezaer ca civil si asa stiam ca nu are voie de aia am fct tk si el nici nu dorea sa arunce tezer ul...el a primit jail pentru ce facuse atata tot eu doar am intrebat nu am zis da ck acum ca e coruptie sau cv de gen u(by jke)poate ma intelegi si pe mine ce am zis defapt nu am factu eu nici o regula si nici manu 50199
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )xy.lucass__

New member
Numele tau:lucas
Id-ul tau:28739
Motivul banului:am primit ck pe motiv ca nu fac eu regulile pe sv
De ce doresti unban?:nu am facut nici o regula pe sv eu cand i am fct tk lu baiatu ala i am fct pentru ca avea tezaer ca civil si asa stiam ca nu are voie de aia am fct tk si el nici nu dorea sa arunce tezer ul...el a primit jail pentru ce facuse atata tot eu doar am intrebat nu am zis da ck acum ca e coruptie sau cv de gen u(by jke)poate ma intelegi si pe mine ce am zis defapt nu am factu eu nici o regula si nici manu 50199
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )xy.lucass__
si eu am primit ban si sunt baiatul de am fost la tk id 49 :(

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus