Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau:BigBoss
Id-ul tau:14466
Motivul banului:Acumulare 3 warn uri
De ce doresti unban?:Ultimul warn a fost primit degeaba ,abea ce imi luasem un motor nou si mergeam cu el pe o roata prin oras ascultand o melodie de pe youtube care zicea ca "nu mi plac politistii" si asta am ascultat o de mai multe ori ne avand intentia de a provoca un politist ,dupa ceva timp o masina de politie m a vazut si m a tras pe dreapta dandu mi o amenda de 2000 ,peste inca 10 min care am mai schimbat muzica si la un moment dat am pus aceasi muzica inapoi m a oprit iar si mi a luat permisul din buzunar dupa care a facut tiket si a spus ca fac cop bait pt ca ascultam muzica respectiva cer si eu deblocarea banului si scoaterea unui warn din moive clare de abuz

Ban-ul este activ si pe discord?:nu

Member
Lasa o filmare aici in termen de 24 de h. in caz contrar cererea unban va fi respinsa. T/C

Member
Lasa o filmare aici in termen de 24 de h. in caz contrar cererea unban va fi respinsa. T/C
Cu ce ar trebui sa fie filmarea? Ca ma oftic ca iau ban exact inainte de weekend, i o aratat filmare adminului cand ascultam eu muzica aia la maxim da adminu nush daca o vazut ca am inchiso si i am explicat si lui da o zis ca atat timp cat politistu o auzit muzica e cop bait

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus