Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Numele tau: soghiro moghiro
Id-ul tau: 24949
Motivul banului: troll
De ce doresti unban?: am fost banat fara motiv pentru troll deoarece unii au dat in mine iar eu am ripostat si bankomat ma luat drept troller fara sa ma asculte sau sa vada o dovada video
Ban-ul este activ si pe discord?: nu

New member
Membru staff
I-am raspunsul biaiatul respectic din partea mea avand in vedere ca avea masca si cersea atentie a venti in zona respectiva sa caute scandal, pt ca eram acolo cu soparla faceam niste treaba si oameni erau foarte cill pana sa vina el. si daca nu ma insel a mai facut odata cerere si a ramas ca banul ii ramane si sa fi-e sanatos. din partea mea nu este roleplay ce face el aici si mai mult troll ca de asta a venit

I-am raspunsul biaiatul respectic din partea mea avand in vedere ca avea masca si cersea atentie a venti in zona respectiva sa caute scandal, pt ca eram acolo cu soparla faceam niste treaba si oameni erau foarte cill pana sa vina el. si daca nu ma insel a mai facut odata cerere si a ramas ca banul ii ramane si sa fi-e sanatos. din partea mea nu este roleplay ce face el aici si mai mult troll ca de asta ce

I-am raspunsul biaiatul respectic din partea mea avand in vedere ca avea masca si cersea atentie a venti in zona respectiva sa caute scandal, pt ca eram acolo cu soparla faceam niste treaba si oameni erau foarte cill pana sa vina el. si daca nu ma insel a mai facut odata cerere si a ramas ca banul ii ramane si sa fi-e sanatos. din partea mea nu este roleplay ce face el aici si mai mult troll ca de asta a venit
Asta nu e motiv de ban maxim jail

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus