Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Iliescu Christian
Id-ul tau:47697
Motivul banului:am vorbit mort
De ce doresti unban?:A vrut cineva sa ma jefuieasca si dupa ce ma jefuit am omorat pe cineva si un coleg de al lui acel baiat ma omorat si ia dat revive si a inceput sa ma injure si l am injurat inapoi si am primit ban,cu toate ca meritam doar sanctiune
Ban-ul este activ si pe discord?: nu

Ultima editare:
New member
Numele tau:Ion Alin
Id-ul tau:47509
Motivul banului: am fost intro mafie neoficiala si au facut greseli liderul cat si membri si mi am luat pentru ck dar mafia nu era oficiala (familia moretti)
De ce doresti unban?:pentru ca imi place foarte mult serverul si aveam si ore pe el si consider ca nu aveam de ce sa imi iau

JKE SEFU
Membru staff
Numele tau:Iliescu Christian
Id-ul tau:47697
Motivul banului:am vorbit mort
De ce doresti unban?:A vrut cineva sa ma jefuieasca si dupa ce ma jefuit am omorat pe cineva si un coleg de al lui acel baiat ma omorat si ia dat revive si a inceput sa ma injure si l am injurat inapoi si am primit ban,cu toate ca meritam doar sanctiune
Poza cu banul te rog

JKE SEFU
Membru staff
Numele tau:Ion Alin
Id-ul tau:47509
Motivul banului: am fost intro mafie neoficiala si au facut greseli liderul cat si membri si mi am luat pentru ck dar mafia nu era oficiala (familia moretti)
De ce doresti unban?:pentru ca imi place foarte mult serverul si aveam si ore pe el si consider ca nu aveam de ce sa imi iau

Trebuie sa faci cerere separat + de asta, e scris clar in regulament asta, n-ai ce face decat sa astepti update-ul

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus