Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: gambino
2.ID In-Game: 29108
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50904
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 170
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut, ma numesc George, am 16 ani, sunt motociclist si imi place sa imi petrec timpul liber pe afara ori pe server iar deobicei sunt activ dimineata sau seara dupa ora 8. Sunt o persoana serioasa pusa pe treaba si care are simtul umorului si respectul fata de oricine iar niciodata nu o sa raspund cu aceasi moneda.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Doresc sa intru in acest departament deoarece vreau sa contribui la oprirea desfasurarii de actiuni ilegale ,sa ajut cetateni acestui oras si pentru a cunoaste persoane noi.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1500h+
9.Experiența în Roleplay: Hard, de lunga durata.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Stoica
2.Prenumele (Personaj): Gambino
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 29108
4.Vechimea în Oraș (Personaj): Am fost prezent dinnainte de furtuna.
5.Scolarizare (Personaj): BAC + Academie de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Miner
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Stoica Gambino, am 24 de ani si un singur vis, sa fac parte din cadrul departamentului de politie IPJ LosHaos dearece doresc sa urmez urmele tatalui meu ce a fost un fost politist, acum iesit la pensie. De mic ma pasioneaza aceasta meserie si doresc sa particip activ la combaterea infractiunilor din oras si trairea intr un trai decent.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Experienta multa si respect fata de oricine.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Am mai lucrat in trecut si am suficienta experienta pentru a ajunge departe
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: Respect, Calm, Simt al umorului, Sofer bun, Ascultator

Member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: gambino
2.ID In-Game: 29108
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50904
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 170
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut, ma numesc George, am 16 ani, sunt motociclist si imi place sa imi petrec timpul liber pe afara ori pe server iar deobicei sunt activ dimineata sau seara dupa ora 8. Sunt o persoana serioasa pusa pe treaba si care are simtul umorului si respectul fata de oricine iar niciodata nu o sa raspund cu aceasi moneda.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Doresc sa intru in acest departament deoarece vreau sa contribui la oprirea desfasurarii de actiuni ilegale ,sa ajut cetateni acestui oras si pentru a cunoaste persoane noi.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1500h+
9.Experiența în Roleplay: Hard, de lunga durata.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Stoica
2.Prenumele (Personaj): Gambino
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 29108
4.Vechimea în Oraș (Personaj): Am fost prezent dinnainte de furtuna.
5.Scolarizare (Personaj): BAC + Academie de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Miner
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Stoica Gambino, am 24 de ani si un singur vis, sa fac parte din cadrul departamentului de politie IPJ LosHaos dearece doresc sa urmez urmele tatalui meu ce a fost un fost politist, acum iesit la pensie. De mic ma pasioneaza aceasta meserie si doresc sa particip activ la combaterea infractiunilor din oras si trairea intr un trai decent.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Experienta multa si respect fata de oricine.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Am mai lucrat in trecut si am suficienta experienta pentru a ajunge departe
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: Respect, Calm, Simt al umorului, Sofer bun, Ascultator
Acceptat, ești așteptat la secția de poliție din Paleto Bay pentru a susține testele, sau creeaza o cerere-test pe discord pentru a programa testele.

Sus