Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Jancsi Boxerul
Id-ul tau: 5593
Id-ul staff-ului reclamat:585
Motiv: a intarziat cu aducerea la viata
Explicatie:

Pai
, eu cu doi baieti
, un coleg de al meu din familie si un amic ne
-am dus sa gasim niste jefuitori pentru recompensa de la dl B
, i
-am gasit pe baieti in timp ce vroiau sa faca inca un jaf pe un jucator si i
-am oprit din a face asta dar au fugit
, dupa au revenit
, eu cu colegii mei eram cu armele pe ei strigand sa ridice mainile dar ei au fugit si dupa asta sau reintors la noi si ne
-au omorat
. Noi am chemat adminul stiind ca nu a fost un Roleplay correct si adminul nu nea dat viata si ne
-am luat respawn fortat
. Asa am pierdut tot ce aveam la mine, si as dorii doar cateva din acele lucluri inapoi.

Dovezi: video de la mine cu inventarul, plus video cum am disparut fara sa fac nimic de la un coleg care era acolo

Like

Ultima editare:
Member
Itemle pierdute nu se dau inapoi. iar cat despre reclamatie as dorii sa vad filmare (postata pe yt nelistate si un link aici) cu ticket-ul in termen de 24 de h in caz contrar reclamatia va fi respinsa. T/C

New member
Itemle pierdute nu se dau inapoi. iar cat despre reclamatie as dorii sa vad filmare (postata pe yt nelistate si un link aici) cu ticket-ul in termen de 24 de h in caz contrar reclamatia va fi respinsa. T/C
bine biine, da problema ii ca eu am pierdut si buletinul si permisul.. cu astea cum facem?
ca nu am de unde atatia bani, sa si cumpar inapoi tot ce am avut si sa recumpar si buletinul si permisul

Member
Permisul il recuperezi foarte usor de la asigurari cu comanda /permis cat despre buletin te costa 20.000 si 1 haos coin.

Member
Ai primit atat banii cat si Haos coin-ul pentru buletin . T/C

Atașamente

• 1705928020177.png
    1705928020177.png
    59,1 KB · Vizualizări: 12
Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus