Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Coco Biju
Id-ul tau: 39049
Motivul banului:

Salutare!

Am dat de unu de mi-a furat masina invizibil, am chemat admin-ul, dar nu am avut filmare si nu m-a putut ajuta. Dupa care am dat presupun ca de cel care a furat masina, fiindca s-a oprit langa mine si a zis ca ii place masina mea ca a mers si el cu ea si s-a exprimat asa:

"E misto masina ta, dar trebuie sa o modifici la mecanic pentru putere ca nu fuge.".

Dupa care mi-a zis sa opresc intr-o parcare sa imi dea ceva, si mi-a dat un pistol, cand am tras cu el mi-a dat blacklist(( .

Stiu doar ca il chema Radu, acum nu sunt sigur daca a zis numele lui din joc... Nu am filmare ca nu imi duce calculatorul sa si filmez.

Mersi de înțelegere!

De ce doresti unban?:

Chiar este ce trebuie server-ul, inca eram la job de pesacar ca aveam 12 ore...
Am dat de ameni cu Rp de calitate.

Ban-ul este activ si pe discord?: Nu

New member
salut, ai o filmare te rog? pentru a vedea ce s a intamplat? si o poza cu banul sa o lasi aici
Multumesc

New member
salut, ai o filmare te rog? pentru a vedea ce s a intamplat? si o poza cu banul sa o lasi aici
Multumesc
Salutare! Nu am din păcate, am și specificat ca nu dețin filmare, nu îmi duce calculatorul să și filmez… Cum pot rezolva problema asta?

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus