Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Cezar Alexandru
Id-ul tau:37659
Motivul banului: Pentru hack
De ce doresti unban?: Deoarece, aveam ticket si mi se baguise characterul deoarece ma calcat unu gand lcuram ca postat, unu cu autobuzul si am explodat si mi-a dat freeze characterul, si mi se si facuse invizibil, iar apoi am facut ticket si m-a luat adminul ca sa ma duca la spital in los santos dar pe drum mi-a dat adminul ban deoarece credea ca am hack dar nu stiu de ce nu a vazut ca ma cara un admin sau 2 iduri, adica a dat random rau fara sa se gandeasca. Si doar ma ducea si pe mine la spital si imi i-au ban pe degeaba ca a fost neatent. Va rog ajutatima sau uitativa peste ban si sa remediati situatia. Nu mai imi inchide ticketul ca nu m-am bagat in niciun noclip (ma refer la eduard).
Ban-ul este activ si pe discord?: Nu ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici.)

Member
Membru staff
Ma uit dimineata pe filmare si revin cu un raspuns ca nu stiu cine esti .

New member
Va rog ma ajuta si pe mine cineva, pbn nu as da cu hack in primu rand sunt prieten cu ala marcel mustiuc si l-am ajutat ambii pe americanu ala nou intrat pe sv, amd at si aplicatie la smurd intram nu as da cu hack…

New member
Vezi atașament 4224
M-am uitat cu Eduard la filmare si tu te plimbai linistit cu Noclipu
O explicatie ne dai?
nu imi dau seama unde arata ca sunt in noclip, eram si baguit ca am scris mai sus de ce din cauza ca ma omorat unu cu autobuzul si mi-a explodat motocicleta de postas si deaia imi ramsese freeze characterul si un admin ma bagsr in nc cand voia sa ma duca la spital dar nu avea cum sa ma miste si m-ia dat ara, si eram invizibil dar nu zburam sau ceva. Se poate sa vad si eu filmarea? Ca chiar sunt curios de ce ziceti ca zbor cu nc

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus