Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Nume : MC_Puisor

Id-ul tau : 6023

Motivul banului : troll (motivul a fost ca fac apeluri la smurd fără niciun motiv iar eu nu făceam niciun apel doar dădeam emote /e phonecall și ca domnu admin nu avea nimic deasupra capului să văd ca este admin si am crezut ca este un civil care s-a băgat în seamă și mi a zis ca îmi dă ban permanent și am zis ca nu îmi este frică deoarece am crezut ca zice la mișto dar de fapt nu era nimic în glumă și mi am luat ban )

De ce dorești unban : doresc unban deoarece îmi place acest server și am muncit foarte mult să fac bani și să îmi iau o mașină și în ziua în care mi am luat ban am vrut să intru și în poliție dar nu prea mai pot

Ban activ și pe discord : Nu

Member
Membru staff
Salut,ai o filmare,dacă da te rog să depui te rog dovada aici,mulțumesc.

New member
Salut da am o filmare dar nu mă descurc cum să o pun ai putea mine când poți să îți dau parta să îți arăt filmearea te rog

New member
Mă poate ajuta cineva ca nu mai înțeleg nimic vreau și eu odată să mă joc pe server mă chinui de ieri până azi să încerc să iau unban dar văd ca îmi ziceți să aștept ca răspunde cat mai rapid nu a răspuns nimeni ca îmi trimite mesaj ca să mă ajute nu mi a trimis nimeni ce să fac acum nu răspunde de nimeni înțeleg ca aveți treabă dar măcar nu mai scrieți mesaje și după nu mai răspundeți pt ca este urat măcar dacă îmi dădeați un răspuns dar nimeni Vă Rog Eu Ajutați-mă

New member
Fii atent,intri pe youtubeVezi atașament 4120. Si selectezi acolo fisierul,iar dupa ce ai bifat toti pasii astia care sunt logici,selectezi nelistat si ne lasi link ul aiciVezi atașament 4121
Gata am pus
Fii atent,intri pe youtubeVezi atașament 4120. Si selectezi acolo fisierul,iar dupa ce ai bifat toti pasii astia care sunt logici,selectezi nelistat si ne lasi link ul aiciVezi atașament 4121
deci ?
pana la urma este buna filmarea ?

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus