Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Dragan Alexandru
2.ID In-Game: 32974
3.Vârsta (Minim 15 ani): 14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 51107
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 136
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numesc Alex sunt o fire calma si autoritara imi place sa ajut lumea si sa fiu politist imi place sa ma joc fivem sa fac MTB si Enduro si nu imi place sa ma joc pe serverele de fivem unde sunt copi mici gen de 10-11 ani sau mai mici care fac numai troll deci da eu practic MTB , Enduro si ma joc FiveM
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Politie: pe mine ma motiveaza sa intru in departamentul de politie faptul ca am vazut ca aveti niste oameni extraordinari miam dat seama si acum 1 luna cand am fost in politie ca sunt niste oameni frumosi acolo cu un caracter de milioane si inclusiv testeri sunt niste oameni extraordinari
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4 ani
9.Experiența în Roleplay: 9/10 nu pot spune ca sunt de 10 perfect nimeni nu e
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): inteleg si sunt dispus sa accept orice ordin de la un grad mai mare fara a ma opune nicio problema orice pentru a fi totul bine

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Tuica
2.Prenumele (Personaj): Minion
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):32974
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 1 an cam asa ore: 137
5.Scolarizare (Personaj): academia de politie los haos
6.Joburi Anterioare (Personaj): medic taximetrist Miner si Politist
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Tuica Minion am 25 de ani si imi place sa respect legea si sa ajut oameni sunt un simplu miner am mai facut si alte joburi inainte dar nici unul nu era precum Politia Romana momentan sunt somer si astept sa intru in departamentul de politie
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Pot sa vorbesc politicos si sa imi pastrez calmul in orice tip de situatie si nu ma pierd cu firea sunt optimist si destept si ma pricep pe partea de politie
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nimeni nu e mai presus decat nimeni indiferent de grad cu toti suntem egali in acest departament
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: 1.Calm 2. Destept 3. Ferm 4. Autoritar 5. ascultator 6. Politicos

Vizitator
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Dragan Alexandru
2.ID In-Game: 32974
3.Vârsta (Minim 15 ani): 14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 51107
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 136
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numesc Alex sunt o fire calma si autoritara imi place sa ajut lumea si sa fiu politist imi place sa ma joc fivem sa fac MTB si Enduro si nu imi place sa ma joc pe serverele de fivem unde sunt copi mici gen de 10-11 ani sau mai mici care fac numai troll deci da eu practic MTB , Enduro si ma joc FiveM
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Politie: pe mine ma motiveaza sa intru in departamentul de politie faptul ca am vazut ca aveti niste oameni extraordinari miam dat seama si acum 1 luna cand am fost in politie ca sunt niste oameni frumosi acolo cu un caracter de milioane si inclusiv testeri sunt niste oameni extraordinari
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4 ani
9.Experiența în Roleplay: 9/10 nu pot spune ca sunt de 10 perfect nimeni nu e
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): inteleg si sunt dispus sa accept orice ordin de la un grad mai mare fara a ma opune nicio problema orice pentru a fi totul bine

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Tuica
2.Prenumele (Personaj): Minion
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):32974
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 1 an cam asa ore: 137
5.Scolarizare (Personaj): academia de politie los haos
6.Joburi Anterioare (Personaj): medic taximetrist Miner si Politist
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Tuica Minion am 25 de ani si imi place sa respect legea si sa ajut oameni sunt un simplu miner am mai facut si alte joburi inainte dar nici unul nu era precum Politia Romana momentan sunt somer si astept sa intru in departamentul de politie
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Pot sa vorbesc politicos si sa imi pastrez calmul in orice tip de situatie si nu ma pierd cu firea sunt optimist si destept si ma pricep pe partea de politie
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nimeni nu e mai presus decat nimeni indiferent de grad cu toti suntem egali in acest departament
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: 1.Calm 2. Destept 3. Ferm 4. Autoritar 5. ascultator 6. Politicos
Salut,

Aplicatia ta in departamentul de Politie a fost respinsa.

Te rugam sa revii cand implinesti 15 ani.

T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus