Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Cosmin
Id-ul tau:4236
Id-ul staff-ului reclamat:4465
Motiv:sancțiune incorect dispusă(ck)
Explicatie:eek: sa primesc ck de la Andrei id 12 pe motiv ca am dat scam de 200+k dar eu am primit acum 2 săptămâni o teapa exact la fel si atunci nu s a facut nimic si acum m au luat pe mine baietii pentru scam si daca de atunci se luau masurile necesare nu se mai ajungea aici si se poate verifica in logo uri ca băiatul respectiv(cel care mi a dat teapa ) nu a fost sancționat.
Dovezi:

Ultima editare:
Member
Membru staff
Salut , am explicat și atunci explic și acum,
Persoana dacă fuge cu minereuri și nu depășesc suma de 100000 ( preț de la VÂNZARE MINEREURI ) nu se consideră scam !
În cazul în care un jucător primește banii ( suma a cărei valoare depășește 100000 ) primește ck pentru scam dacă nu vrea să înapoieze banii !

New member
Salut , am explicat și atunci explic și acum,
Persoana dacă fuge cu minereuri și nu depășesc suma de 100000 ( preț de la VÂNZARE MINEREURI ) nu se consideră scam !
În cazul în care un jucător primește banii ( suma a cărei valoare depășește 100000 ) primește ck pentru scam dacă nu vrea să înapoieze banii !
ok,dar atunci cand am primit si eu aceasi teapa,se vede pe filmare,de ce acel jucator nu a primit ck?

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus