Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Americanu
Id-ul tau:30979
Id-ul staff-ului reclamat:881
Motiv: Jail degeaba
Explicatie: Ma duceam la garaj la hotel sa imi bag masina acolo si sa o scot iar, in inventar pe tasta 2 aveam un tek , fara sa imi dau seama cum am condus am apasat pe 2,tasta fiind mai sus de w , in momentul in care am parcat masina automat sa scos arma , eu nu am observat dar a fost o chestie de cateva secunde si am scos din nou masina,ulterior a venit un baiat care sa uitat la id ul meu si a facut tiket, iar Mateo-881 mi a dat 350 min jail pt arma de foc in zona publica.
Dovezi:https://drive.google.com/file/d/1FODAKEXDBNe-MgMQHibPnCgGnW-dkqWI/view?usp=sharing

New member
Fara suparare iti zic si ti am zis si la tk, ai grija ce scoti in zona pb, in regulament scrie clar daca te uiti citez ,,scoaterea/utilizarea armelor de foc in zona publica este strict interzis,,

New member
Fara suparare iti zic si ti am zis si la tk, ai grija ce scoti in zona pb, in regulament scrie clar daca te uiti citez ,,scoaterea/utilizarea armelor de foc in zona publica este strict interzis,,
3 ADMINI au venit la tk meu si le am explicat situatia si mi au spus sa fac reclamatie deoarece ei nu ar fi sanctionat asa ceva

Member
Membru staff
Salut , atașează filmare pe yt la nelistate ! Atașează link ul aici , ai la dispoziție 24h în caz contrar închid reclamație pe motiv de DEZINTERES

Member
Membru staff
RECLAMAȚIE RESPINSĂ ! Admin ul a sancționat conform regulamentului
,,scoaterea/utilizarea armelor de foc in zona publica este strict interzis,,

T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus