Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Darius
2.ID In-Game:137
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51003
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):245
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sunt un baiat crescut la tara respectuos si intelegator ,glmet si tin la gluma toata viata mea am crescut pe langa animale si aer curat.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:imi place aceasta meserie deoarece si tatal me este politist
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):undeva la 700 800 de ore
9.Experiența în Roleplay:am mai fost si in politist in smurd si in familii
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Darius
2.Prenumele (Personaj):Saracie
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):137
4.Vechimea în Oraș (Personaj):245 ore
5.Scolarizare (Personaj):clasele 1-8 si liceu cu bacul luat
6.Joburi Anterioare (Personaj):politist smurd si constructor
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):sunt inchis la culoare am parul lung am fost crescut la tara si dupa mam mutat in oras stiu sa respect lumea cand o vad chit ca ii cunosc sau nu ii salut
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:amu un caracter de nota 10 si stiu sa contolez o sitoatie agravata
10.Diferențiere față de Alți Candidați:pot fi intelegator cu alti colegi si alti oamenii stiu sa respect gradele mai mari si mai mici
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane:
respectuos,curajos,energicprietenos si competitiv

New member
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Darius
2.ID In-Game:137
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51003
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):245
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sunt un baiat crescut la tara respectuos si intelegator ,glmet si tin la gluma toata viata mea am crescut pe langa animale si aer curat.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:imi place aceasta meserie deoarece si tatal me este politist
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):undeva la 700 800 de ore
9.Experiența în Roleplay:am mai fost si in politist in smurd si in familii
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Darius
2.Prenumele (Personaj):Saracie
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):137
4.Vechimea în Oraș (Personaj):245 ore
5.Scolarizare (Personaj):clasele 1-8 si liceu cu bacul luat
6.Joburi Anterioare (Personaj):politist smurd si constructor
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):sunt inchis la culoare am parul lung am fost crescut la tara si dupa mam mutat in oras stiu sa respect lumea cand o vad chit ca ii cunosc sau nu ii salut
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:amu un caracter de nota 10 si stiu sa contolez o sitoatie agravata
10.Diferențiere față de Alți Candidați:pot fi intelegator cu alti colegi si alti oamenii stiu sa respect gradele mai mari si mai mici
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane:
respectuos,curajos,energicprietenos si competitiv
Salut @Darius_777 ,

Aplicatia ta in departamentul de Politie a fost acceptata.

Te rugam sa ceri un test (
https://discord.com/channels/699441872120315944/1291001309515878470) sau sa cauti un tester la sectie.

Mult succes,
Comisar Sef Hernandez Tino.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus