Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Ylad
Id-ul tau:2186
Id-ul staff-ului reclamat:28767
Motiv:Respectivul admin, Prede, a plecat de la tk ul meu de doua ori fara a imi rezolva problema.
Explicatie:Am făcut un ticket în magazinul de haine pentru a primi gradul Mano D'ombra. Adminul a plecat de la ticket fără să-mi ofere gradul. Ulterior, am ieșit din magazin și am deschis un alt ticket, la care a venit din nou adminul Prede. Însă și de această dată a plecat fără să-mi acorde gradul.
Dovezi:

Vizitator
Salut, ți-am explicat și în ticket: nu știam pe moment cum se numesc gradele și Mano D’ombra nu funcționa. Am întrebat pe staff chat, nimeni nu a răspuns, iar după 5 minute ai primit gradele. În plus, în unele momente ai scos sunetul din filmare. Nu cred că e motiv de reclamație. Daca chestia asta cu gradele tinea de regulament sau era undeva scrisa sa o pot citii eram de acord cu tine ca e normal sa nu o stiu, totusi doar tu sti de ce mi-ai facut reclamatie cu adevarat. (app de ticket, daca puteam sa selectez eu ce ticket vreau sa preiau te asigur ca nu preluam un ticket care nu stiu sa il rezolv)

Ultima editare:
New member
Salut, ți-am explicat și în ticket: nu știam pe moment cum se numesc gradele și Mano D’ombra nu funcționa. Am întrebat pe staff chat, nimeni nu a răspuns, iar după 5 minute ai primit gradele. În plus, în unele momente ai scos sunetul din filmare. Nu cred că e motiv de reclamație. Daca chestia asta cu gradele tinea de regulament sau era undeva scrisa sa o pot citii eram de acord cu tine ca e normal sa nu o stiu, totusi doar tu sti de ce mi-ai facut reclamatie cu adevarat.
Salut, nu se auzeau unele sunete, deoarece m ai pus sa iti scriu pe discord numele mafiei.Aceasta reclamatie am facut-o, deoarece ai plecat de la tk fara sa imi rezolvi problema.

Vizitator
Asteptam raspunsul unui grad superior, ti-am spus de fiecare data cand am venit la ticketul tau nu am plecat direct, de 2 ori am venit si de 2 ori ti-am explicat ca momentan nu e nimeni sa iti dea gradul iar eu nu gasesc numele mafiei deoarece Mano D’ombra nu imi functiona.

Member
Numele tau:Ylad
Id-ul tau:2186
Id-ul staff-ului reclamat:28767
Motiv:Respectivul admin, Prede, a plecat de la tk ul meu de doua ori fara a imi rezolva problema.
Explicatie:Am făcut un ticket în magazinul de haine pentru a primi gradul Mano D'ombra. Adminul a plecat de la ticket fără să-mi ofere gradul. Ulterior, am ieșit din magazin și am deschis un alt ticket, la care a venit din nou adminul Prede. Însă și de această dată a plecat fără să-mi acorde gradul.
Dovezi:
Reclamatie respinsa. In primul rand nu are el voie sa ofere grade de mafie pe joc ca sa nu se depaseasca sloturi-le , ti-a spus la primul ticket ca trb sa astepti sa iti dea liderul gradele. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus