Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: CrispyX23

Id-ul tau: 19150

Motivul banului: injurii sv

De ce doresti unban?: Am luat ban pentru că am înjurat niște playeri de față cu adminul.
Motivul: unul dintre mai multi playeri care erau o gasca mi-a dat carry fără niciun motiv, nici măcar nu eram în roleplay și mă duceau într-un loc să mă bată. Am sunat adminul, iar când a venit, playerul a spus: „Cine te-a luat sus?”. Eu țipam: „Admin, m-a luat ăsta pe sus fără motiv!”, și prima cam 30 minute unu dintre ei a băgat cuțitul în mine. A arătat filmarea la admin cum eram pe jos și am scris în chat „se slobozeste”, dar la admin i-a arătat doar acel moment dar cand ma omorât în zonă publică nu a arătat. Când eram cu adminul, mi-a spus că mă sancționează pentru că am scris în chat "se slobozeste" și m-am enervat că mă sancționează doar pe mine, după ce ei făceau roleplay în stilul lor, și dacă nu le convenea, mă omorau sau nu respectau regulamentul serverului. Am început să-i înjur pe toți de acolo, dar nu serverul le spuneam în legătură cu modul în care fac roleplay și alte chestii ei mă înjurau pe mine, și adminul mi-a dat ban pentru "injura serverul" chiar de n am injurat serverul. si eu mau injurat d ar adminu nu ia sanctionat. În plus, nu mi se pare cinstit un ban pentru că i-am înjurat pe ei, și permanent. Îmi puteți da checkpoint-uri pentru asta, nu vreau ban. Pe serverul acesta roleplay-ul e fain și divers, diferit de toate celelalte servere.
Nu mi s-a părut corect să iau ban permanent. Dacă mă iertați, îmi puteți da jail, dar nu ban permanent.

Ban-ul este activ si pe discord?: nu

Atașamente

• Screenshot 2025-07-26 193233.png
    Screenshot 2025-07-26 193233.png
    80,6 KB · Vizualizări: 13
New member
Membru staff
Salut! Am verificat și, din păcate, nu am găsit dovada pentru sancțiunea respectivă. Prin urmare, vei primi unban. Mulțumesc pentru răbdare!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus