Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: misus
Id-ul tau: -69
Id-ul staff-ului reclamat: 212
Motiv: RDM
Explicatie:imi da sanctiune de rdm cand acesta nu e rdm,respectivul om pe care eu l am omorat a zis "mi a batut o pe domnisoara" in acel moment pentru ca persoana care a zis el ca e domnisoara lui,lucru care se intelege din ce a zis el,ca "mi a batut o pe domnisoara",eu aveam un motiv sa l omor pentru ca a zis ca e domnisoara lui,si eu m am enervat auzind spusele acestuia deoarece e domnisoara mea,si nu a lui,si am mers sa i dau topor,in filmare se vede si cum acesta face pg si vorbeste mort dupa ce i am dat topor,eu gandidu ma sa nu i fac tk pentru ca mai greseste lumea da inf
Dovezi:filmari

New member
Membru staff
Numele tau: misus
Id-ul tau: -69
Id-ul staff-ului reclamat: 212
Motiv: RDM
Explicatie:imi da sanctiune de rdm cand acesta nu e rdm,respectivul om pe care eu l am omorat a zis "mi a batut o pe domnisoara" in acel moment pentru ca persoana care a zis el ca e domnisoara lui,lucru care se intelege din ce a zis el,ca "mi a batut o pe domnisoara",eu aveam un motiv sa l omor pentru ca a zis ca e domnisoara lui,si eu m am enervat auzind spusele acestuia deoarece e domnisoara mea,si nu a lui,si am mers sa i dau topor,in filmare se vede si cum acesta face pg si vorbeste mort dupa ce i am dat topor,eu gandidu ma sa nu i fac tk pentru ca mai greseste lumea da inf
Dovezi:filmari
Salut! Aceasta nu este un motiv pentru a omora pe cineva cu toporul,ai fi putut sa il bati doar cu pumni adica un pumn sau doi,asta nu e motiv de omorat.

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus