Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: srt💀cervelo✅
Id-ul tau:7696
Motivul banului: troll
De ce doresti unban?: pentru ca am fost banat pe nedrept ca unii baieti au facut misto de mn si am lovit un admin din greseala pe nume consola ps le-am lovit masina din greseala baietilor.
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )

Ultima editare:
New member
Numele tau: srt💀cervelo✅
Id-ul tau:7696
Motivul banului: troll
De ce doresti unban?: pentru ca am fost banat pe nedrept ca unii baieti au facut misto de mn si am lovit un admin din greseala pe nume consola ps le-am lovit masina din greseala baietilor.
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )
am dovada daca nu ma crezi. scuze nu prea se vede ca am facut poza cu telefonul la calculator si era soare afara.

Atașamente

• 10272.jpg
    10272.jpg
    41 KB · Vizualizări: 7
Active member
Membru staff
Filmare dacă ai ?
Dacă da pune-o pe youtube pe nelistate și lasă linkul aici !

Active member
Membru staff
Îmi trebuie i filmare să demonstreze ca nu ai facut troll

New member
eu am lovit din greseala adminul consola si el m-a banat credea ca eu fac troll dar nu faceam voiam sa ma duc sa vorbesc cu cei 2 baietii care m-au injurat ca am intrat in masina lor si el sa teleportat la ei dar eu vorbisem cu ei si dadeam cu spatele sa ies de acolo si s-a teleportat adminul consola si l-am lovit nu l-am vazut nu stiam ca trebuie sa filmez im cer scuze

New member
eu nu mai am pe ce server sa ma joc ca sunt banat asta era singuru meu server favorit cred ca daca imi trebuia filmare si nu o am mai bine sterg fivem ul si ma las nu mai are rost:(

Active member
Membru staff
Ai primit unban mai ți-am oferit o șansă ai grijă ce faci !!!T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus