Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: El Jefe
Id-ul tau: 21325
Id-ul staff-ului reclamat: 3670
Motiv: Sanctiune gresita + minute gresite.
Explicatie: Am fost in grup cu inca 3 baieti la garajul de langa vama din paleto , faceam caterinca pe acolo dupa care vine un baiat si ne-am bagat sa facem rp cu el , iar el da cu pumnii in tovarasul meu dupa care l-am batut si am dat emote ca ma pis pe el . Serafin ma sanctionat cu rdm+roleplay scarbos si in loc sa fie 850 mi-a dat 950 . Eu din ce stiu faptul ca ala a dat cu pumnul in cineva dintr-un grup ar fi considerat no-fear fata de el si nu cred ca se sanctioneaza cu rdm pentru mine ca l-am batut , chestia cu rp scarbos o inteleg , dar cealalta nu .
De aseara ma tot rog de el sa ii arat filmarea , iar astazi nici nu raspunde la mesaje . A zis ca o sa imi schimbe si sanctiunea si tot degeaba.

Dovezi :
1751491661105.png

1751492820232.png

Si tu vrei sa-mi zici mie ca ala nu a fost RDM? Eu vad total altceva din filmarea atasata, mai exact ca v-ati dus la el random si ati inceput sa i dati picioare in ATV, pumni si etc

New member
Si tu vrei sa-mi zici mie ca ala nu a fost RDM? Eu vad total altceva din filmarea atasata, mai exact ca v-ati dus la el random si ati inceput sa i dati picioare in ATV, pumni si etc
În primul rând noi eram în zona aia de vreo 5 minute , el a venit la noi și am vrut să rulez ca îi iau atv ul se poate observa , de aia am dat în el să pice jos , dar începuse să fugă și de aia am dat în el

Cum rulezi ca ii spargi bordul si legi firele cand el e deja pe ATV si din filmarea pusa de tine nu, nu se vede ca erati voi acolo se vede cum va luati de el aiurea si pe langa asta ma iei si de prost cand efectiv ai pus filmarea si omu n-a dat un pumn pana n-ati dat de 10 ori in el, ce pula mea roleplay e asta de pokemoni

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus