Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: pecos casaplina
Id-ul tau: 157
Id-ul staff-ului reclamat:49
Motiv: ma sanctioneaza doar pe mine cu mute pentru fc avand pica pe mine fiindca i am facut reclamatie si a primit sanctiune.
Explicatie: am scris pe chat pecos scoate codul si am raspuns tot eu imd frt si numa eu mi am primit sanctiune pentru mute
Dovezi:

Atașamente

• Screenshot 2025-04-25 160905.png
    Screenshot 2025-04-25 160905.png
    224,5 KB · Vizualizări: 12
Well-known member
Membru staff
Salut, ataseaza o filmare ca doar tu ai fost sanctionat, o incarci pe youtube pe nelistate si lasi link aici. Ai la dispozitie 24h altfel reclamatia va fii respinsa.

New member
Salut, ataseaza o filmare ca doar tu ai fost sanctionat, o incarci pe youtube pe nelistate si lasi link aici. Ai la dispozitie 24h altfel reclamatia va fii respinsa.
salut, nu am filmare ca nu am avut interactiune cu el , odata ce fapta produsa de el a fost pe chat nu inteleg de ce ar fi nevoie de filmare, si la reclamatia de ieri pe care tot lui i am facut-o danyc a sanctionat decat cu un ss.

Well-known member
Membru staff
Reclamatie respinsa. Nu compara o poza de ieri cand dovada era clara, cu ceea ce iti cer acum. Intr o poza nu poti dovezii ca doar tu ai fost sanctionat, atunci cand esti pe cale sa scrii chat ul se blocheaza si nu mai apar alte mesaje, poate exista varianta ca adminul sa fii sanctionat si alte persoane dar tie sa nu iti apara.

topic closed!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus