Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: mifone
Id-ul tau: 971
Id-ul staff-ului reclamat: 499
Motiv: consider ca nu a sanctionat corect (ban 3 zile si 350 min jail)
Explicatie: i am spus ca pentru a putea sanctiona are nevoie de tot rp ul nu doar de failul produs de mine si dansa nu a inteles si am avut un ton destul de calm dupa cum se vede pe filmare insa tot am primit comp neadecvat
Dovezi:

New member
Membru staff
de cand te am chemat la ticket mi ai ridicat tonul,si am inteles prima data ca ai microfonul dat tare,dar nici chiar asa,ti am spus baiatul ti a facut ticket strict pentru arma corp la corp in zona publica, si te am rugat daca ai filmare de la roleplay si intri pe asteptare ca sa imi arati, mi reclamatie daca consideri ca nu te am sanctionat corect,si cand am ajuns in punctul sa vezi toata filmare m ai luat la misto ca de cat sa iti pierzi timpul mai bine iti acord jail ul.

New member
Membru staff
de cand te am chemat la ticket mi ai ridicat tonul,si am inteles prima data ca ai microfonul dat tare,dar nici chiar asa,ti am spus baiatul ti a facut ticket strict pentru arma corp la corp in zona publica, si te am rugat daca ai filmare de la roleplay si intri pe asteptare ca sa imi arati, mi reclamatie daca consideri ca nu te am sanctionat corect,si cand am ajuns in punctul sa vezi toata filmare m ai luat la misto ca de cat sa iti pierzi timpul mai bine iti acord jail ul.

New member

da,am zis ca decat sa stau sa ne certam sa mi pierd timpul mai bine imi fac jailu
asteptam sa raspunda cineva la reclamatie fiindca eu stiu ca nu se sanctioneaza daca nu se vede tot rp ul.

New member
Membru staff
da,am zis ca decat sa stau sa ne certam sa mi pierd timpul mai bine imi fac jailu
asteptam sa raspunda cineva la reclamatie fiindca eu stiu ca nu se sanctioneaza daca nu se vede tot rp ul.
bun,si eu iti explicam exact ce ai vrut sa vezi,tot rp,si cand sa il vezi,dintr o data gata nu ai mai vrut,si cand am venit la tk,ti am spus intra asteptare sa imi arati filmare si din partea ta,atata timp cat il acuzai pe baiatul acela de alte lucruri.

New member
Membru staff
1. nu aveti filmare de la inceputul ticketului
2. pe filmarea atasata nu se vede cum ca eu as fi ridicat tonul,lucru de care sunt acuzat!
iti arat si filmarea de la inceputul ticket ului, nu este nici o problema,dar ti am aratat pe filmare exact cum te auzeai la mine, si exact ce mi ai spus

New member
bun,si eu iti explicam exact ce ai vrut sa vezi,tot rp,si cand sa il vezi,dintr o data gata nu ai mai vrut,si cand am venit la tk,ti am spus intra asteptare sa imi arati filmare si din partea ta,atata timp cat il acuzai pe baiatul acela de alte lucruri.
inainte sa ma chemi pe mine la tk asta trebuia sa faci,sa vizionezi tot rp nu sa ma chemi si sa fii aroganta ca esti administrator si ca nu te invat eu pe tine.

New member
iti arat si filmarea de la inceputul ticket ului, nu este nici o problema,dar ti am aratat pe filmare exact cum te auzeai la mine, si exact ce mi ai spus
pe filmarea ta am un ton destul de calm
nu stiu ce ti se pare iesit din comun,te rog sa nu mi mai raspunzi si sa lasi un alt membru staff sa se ocupe de toata treaba asta

New member
Membru staff
inainte sa ma chemi pe mine la tk asta trebuia sa faci,sa vizionezi tot rp nu sa ma chemi si sa fii aroganta ca esti administrator si ca nu te invat eu pe tine.
nu am fost aroganta, mai ales ca sunt administrator,dupa parerea mea,ai inceput sa ridici tonul si imi spuneai acelasi lucru incontinuu,si te am rugat sa intri pe asteptare sa imi arati filmare cu ce a facut si el,pentru ca tu il acuzai, si te intreb, cand sa te uiti pe filmarea lui, nu ai fost arogant ca mi ai spus atata timp sa vezi toata filmarea si dupa aceea ai spus ca nu mai vrei sa o vezi? cu toate acestea mi ai spus ca nu are rost sa iti pierzi timpul aiurea,inteleg ca sunt fata etc,dar chiar nu imi place cand cineva ridica tonul si imi spuneai exact ce sa fac si ce sa nu fac. Eu am vazut jumatate din roleplay,nu absolut tot,si iti repet cand te am chemat sa vezi tot rp,ai zis ca nu mai ai nevoie.

New member
Membru staff
pe filmarea ta am un ton destul de calm
nu stiu ce ti se pare iesit din comun,te rog sa nu mi mai raspunzi si sa lasi un alt membru staff sa se ocupe de toata treaba asta
si legat de ton,in castile mele te auzeai enorm de tare,si nu erau date la maxim,m am referit mai mult la comportamentul tau la ticket.

New member
nu am fost aroganta, mai ales ca sunt administrator,dupa parerea mea,ai inceput sa ridici tonul si imi spuneai acelasi lucru incontinuu,si te am rugat sa intri pe asteptare sa imi arati filmare cu ce a facut si el,pentru ca tu il acuzai, si te intreb, cand sa te uiti pe filmarea lui, nu ai fost arogant ca mi ai spus atata timp sa vezi toata filmarea si dupa aceea ai spus ca nu mai vrei sa o vezi? cu toate acestea mi ai spus ca nu are rost sa iti pierzi timpul aiurea,inteleg ca sunt fata etc,dar chiar nu imi place cand cineva ridica tonul si imi spuneai exact ce sa fac si ce sa nu fac. Eu am vazut jumatate din roleplay,nu absolut tot,si iti repet cand te am chemat sa vezi tot rp,ai zis ca nu mai ai nevoie.
nu a fost deloc asa am zis scurt si la obiect daca n are filmare cu tot rp nu se sanctioneaza si tu ai zis ca nu,dupa am zis ca nu mai vreau sa vad filmare in care poate el facea meta sau pg sau idk pentru a ti deschide aceatsa reclamatie si sa nu ne lungim cu tk. te am rugat sa nu mai rsp sa raspunda alt admin apoi te poti scuza daca el decide ca e ok

New member
si legat de ton,in castile mele te auzeai enorm de tare,si nu erau date la maxim,m am referit mai mult la comportamentul tau la ticket.
hahahhaha,asta nu e vina mea cum auzi tu. pe filmare se vede si aude clar ca n am tipat absolut deloc inafara de primul moment al filmarii dupa care m am potolit

Well-known member
Membru staff
Bun, in primul rand nici tu nu ai postat filmarea de la inceput, daca tot esti axat pe asta. In al doilea rand, depinde de la caz la caz daca e nevoie de toata filmarea cu RP-ul sau ajunge doar o parte din ea, depinde de cum ne dam seama de cele intamplate. In al treilea rand ai fost sanctionat corect, si acum incerci sa cauti motive pentru a-ti scoate sanctiunea, precum ca nu a vazut toata filmarea, dar fapta facuta de tine nu o contesti, intrucat ea exista, deci fail a fost facut si tu ai fost sanctionat corect pentru acel fail.
Singura chestie ce o sa am de discutat cu membrii staff e sa se axeze sa se uite la toata filmarea cap coada, ca si cel care a facut ticketul si a facut fail sa fie sanctionat, ca deja e o moda sa faci ticket si sa arati NUMAI ce te avantajeaza pe tine.

Acestea fiind spuse, reclamatie respinsa.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus