Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Stekerul
Id-ul tau:29197
Id-ul staff-ului reclamat:585
Motiv:promite ca sanctineaza pe toti 4 si sanctioneaza numai 2
Explicatie: eu am pus pe cascuta ca vand pliculete coca un baiat a intrat pe cascuta a zis ca vrea sa le cumpere si a zis sa ma duc la el la casa ca nu are cu ce sa vina la cnn am zis bine vin lam luat si pe pritenul meu cu mine sa vanda si el eu miam dat seama ca vrea sa ne jefuiasca am luat o masina care nu aveam nimic in ia si neam dus la casa la iei a pus armele pe noi neam dat jos nea jefuit ce aveam pe noi si dupa a vrut sa jefuiasca si ce aveam in masina si nu rulat corect si nici eu cu prietenul meu nu am rulat corect ca nu am avut frica de armele lor si eu cu prietenul meu neam luat sanctiune ca nu am avut frica de arma lor si iei nu sia luat ca a zis domnul darius ca ii sanctioneaza si pe iei si nu ia mai sanctionat am dovezi clare video cand zicea ca imi promite ca ii sanctioneaza si pe iei si nu ia mai sanctionat vreau sa se rezolve aceasta problema va rog frumos Dovezi: am dovezi video cu tot ce sa intamplat

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus