Secțiune navigare

Warn pe nedrept. Reclamatie Andrew

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Nume: Serjio_2JQ
ID:36687
Id staff: nu il stiu dar ii stiu numele "Andrew"
Motiv: ca nu am stiut de o greseala pe care am facut-o si acum zice ca am mintit la tk
Explicatie: ma fugarea politia si am intrat intr o masina de politie fara sa imi dau seama si nu rulasem si la tk ii spusesem ca nu intrasem in nici o masina de politie dar dipa ce m am uitat pe filmare mi am dat seama de greseala si mi am cerut scuze de greseala dar el nu a vrut sa imi auda scuzele si mi a dat warn. Pt ce mai mi a dat warn daca nu imi dadusem seama de greseala si pe urma ii explicam ca a fost o neintelegere, care e faza aici sa imi dea el warn pe un lucru care nu imi dadusem seama pe moment? Si nici nu a vrut sa ma inteleaga.
Dovada: aici voi pune filmarea atunci cand am intrat in masina de politie fara sa imi dau seama. Puteti sa dati la minutul 3:18 -
Daca va uitati la tot vidoclipul o sa vedeti ca am rulat de fiecare dat la toate accidrntele inafara de acela cand nu imi dadusem seama.

New member
In unele locuri am scris gresit ca am facut reclamatia pe telefon dar va dati voi seama ce am vrut sa spun.

Well-known member
Membru staff
reclamație respinsă adminul a sancționat corect ! (Cum am discutat și pe discord la tk trebuia să-ți dai seama și să rulezi ! T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus