- Subiect Autor
1.Numele sau Porecla: raul darie
2.ID In-Game: 3264
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 51002
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 230
6.Descriere Personală (Minim 50
Cuvinte):Salut,sunt un baiat foarte
respectuos si foarte atent ,imi place foarte mult footbalul
7.Motivatia pentru a te Alätura
Departmentului de Politie: Vreau să intru în departapementul de poliție deoarece e o meserie riscanta și mie îmi place lucrurile riscante și respect legea.
.Experientă în FiveM (Perioada de timp): am
4 ani vechime si am fost in alte orase si ij acesta in foarte multe joburi
9.Experienta in Roleplay:Sunt un baiat care fac rolplay-ul ca la carte
10.Constientizare Reguli si Ordine (Confirma că intelegi nerespectarea regulilor si ordinelor superioare poate duce la sanctiuni sau eliminare): DA
Informatii IC:
1.Numele (Personaj):raul
2.Prenumele (Personaj): darie
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):3264
4. Vechimea în Oras (Personaj: 230 de luni
5.Scolarizare (Personaj: Liceu
6.Joburi Anterioare (Personaj: asistent
medical,mafiot
7.Job Curent (Personaj: taximetrist
8.Descriere Personală (Personaj (Minim 50
Cuvinte): Salut ma numesc raul
darie si am crescut la orfelinat la varsta de 17 ani am fugit si am inceput sa fac in asa fel sa am un trai mai bun
9.Motiv pentru Care Crezi că Esti Potrivit pentru Politie:deoarece respect pe toata lumea,o sa fiu un politist care ajunge la toate apelurile si care va fi foarte atent cu toate
10. Diferentiere fata de Alti Candidati: Sunt bun la tras cu arma si la condus,sunt foarte calm si ma comport foarte frumos cu oameni
11.Enumera 5 calitati forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Politist:Sofer bun,Un tragator bun,Un politist cu toate chestiile pozitive
2.ID In-Game: 3264
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 51002
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 230
6.Descriere Personală (Minim 50
Cuvinte):Salut,sunt un baiat foarte
respectuos si foarte atent ,imi place foarte mult footbalul
7.Motivatia pentru a te Alätura
Departmentului de Politie: Vreau să intru în departapementul de poliție deoarece e o meserie riscanta și mie îmi place lucrurile riscante și respect legea.
.Experientă în FiveM (Perioada de timp): am
4 ani vechime si am fost in alte orase si ij acesta in foarte multe joburi
9.Experienta in Roleplay:Sunt un baiat care fac rolplay-ul ca la carte
10.Constientizare Reguli si Ordine (Confirma că intelegi nerespectarea regulilor si ordinelor superioare poate duce la sanctiuni sau eliminare): DA
Informatii IC:
1.Numele (Personaj):raul
2.Prenumele (Personaj): darie
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):3264
4. Vechimea în Oras (Personaj: 230 de luni
5.Scolarizare (Personaj: Liceu
6.Joburi Anterioare (Personaj: asistent
medical,mafiot
7.Job Curent (Personaj: taximetrist
8.Descriere Personală (Personaj (Minim 50
Cuvinte): Salut ma numesc raul
darie si am crescut la orfelinat la varsta de 17 ani am fugit si am inceput sa fac in asa fel sa am un trai mai bun
9.Motiv pentru Care Crezi că Esti Potrivit pentru Politie:deoarece respect pe toata lumea,o sa fiu un politist care ajunge la toate apelurile si care va fi foarte atent cu toate
10. Diferentiere fata de Alti Candidati: Sunt bun la tras cu arma si la condus,sunt foarte calm si ma comport foarte frumos cu oameni
11.Enumera 5 calitati forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Politist:Sofer bun,Un tragator bun,Un politist cu toate chestiile pozitive