- Subiect Autor
--- Informatii OOC ---
Numele sau porecla:Ion
ID in-game:5234
Vârsta (minim 15):20
Primele 5 cifre din CNP (IRL):45234
Orele jucate pe server (minim 70):90
Descriere personală (minim 50 cuvinte):ma numesc Ion, am 20 de ani si de cand eram mic imi doream sa fac parte din politia romana. Este un vis de al meu sa fac parte din politia romana deoarece vreau sa prind pe cei care mi au omorat parintii, infractori. Sunt un bun tragator si bun conducator de vama.
Din ce factiuni ai mai facut parte?aza de corp
Ai citit regulamentul Poliției Române?R-MAFIA
De cât timp joci FiveM?:4 ani
Esti constient ca daca nu joci destul de des vei fi dat afara cu 14 zile transfer?:da
Esti constient ca daca nu respecti regulile si ordinele impuse de superiori vei fi dat afara sau sanctionat?:da
--- Informatii IC ---
Numele: Eric
Prenumele: Fanache
Vârsta: 20
Codul Numeric Personal: 5234
Vechimea in oras: 90
Scolarizare: academia de politie
Ocupatii anterioare: Paza
Ocupatie curentă: civil
Descriere personală (minim 50 cuvinte): Ma numesc Eric(Ion) am 20 de ani si vreau sa fac parte din Politia romana deoarece cand eram mai mic parintii mei au fost omorati in fata mea , de atunci ii caut zi si noapte pe cei care i au omorat
De ce crezi ca esti destul de bun incat sa te acceptam?:respect gradele superioaresi stiu sa trag cu arma
Cu ce crezi ca te diferentiezi de ceilalti?:toți suntem egali
Enumera 5 calitati forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Politiei Romane?:trag bine,ascult de gradele mari,stiu sa conduc
Numele sau porecla:Ion
ID in-game:5234
Vârsta (minim 15):20
Primele 5 cifre din CNP (IRL):45234
Orele jucate pe server (minim 70):90
Descriere personală (minim 50 cuvinte):ma numesc Ion, am 20 de ani si de cand eram mic imi doream sa fac parte din politia romana. Este un vis de al meu sa fac parte din politia romana deoarece vreau sa prind pe cei care mi au omorat parintii, infractori. Sunt un bun tragator si bun conducator de vama.
Din ce factiuni ai mai facut parte?aza de corp
Ai citit regulamentul Poliției Române?R-MAFIA
De cât timp joci FiveM?:4 ani
Esti constient ca daca nu joci destul de des vei fi dat afara cu 14 zile transfer?:da
Esti constient ca daca nu respecti regulile si ordinele impuse de superiori vei fi dat afara sau sanctionat?:da
--- Informatii IC ---
Numele: Eric
Prenumele: Fanache
Vârsta: 20
Codul Numeric Personal: 5234
Vechimea in oras: 90
Scolarizare: academia de politie
Ocupatii anterioare: Paza
Ocupatie curentă: civil
Descriere personală (minim 50 cuvinte): Ma numesc Eric(Ion) am 20 de ani si vreau sa fac parte din Politia romana deoarece cand eram mai mic parintii mei au fost omorati in fata mea , de atunci ii caut zi si noapte pe cei care i au omorat
De ce crezi ca esti destul de bun incat sa te acceptam?:respect gradele superioaresi stiu sa trag cu arma
Cu ce crezi ca te diferentiezi de ceilalti?:toți suntem egali
Enumera 5 calitati forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Politiei Romane?:trag bine,ascult de gradele mari,stiu sa conduc