Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Salut , am aproape 70 de ore ma cheama Costică am 18 ani și vreau sa aplic la poliție

New member
.Numele sau Porecla: Costica
2.ID In-Game: 17743
3.Vârsta (Minim 15 ani):18
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50610
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):68
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte)Am 18 ani îmi place să mă joc fivem pe haosro îmi place să fac roleplay și să fiu polițist am citit articolele și sunt foarte activ
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa apar orasul și să fiu de partea legii
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 500+
9.Experiența în Roleplay:500+
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)da

Informații IC:

1.Numele (Personaj): camataru
2.Prenumele (Personaj):costica
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj) 17743
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 68 de luni
5.Scolarizare (Personaj): Liceul Militar Los Haos
6.Joburi Anterioare (Personaj): Pescar , miner , sofer , ciupercar , afacerist
7.Job Curent (Personaj):Miner
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut ,ma numesc Costică am 22 de ani sunt creativ îmi place să muncești am învățat la liceul Militar Los Haos am bacul ma duce capul știu sa gătesc respect regulile orașului imi place legea și de mic vreau sa ma fac polițist .
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu cred ca sunt foarte diferit de ceilalti ceilalti participanti, dar poate ma deosebeste experienta de viata.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: Știu sa ma comport adecvat , știu sa conduc bine , sunt calm , știu legile

Member
Aplicatie acceptata. Prezinta-te IC la sectie pentru a sustine testele sau contacteaza pe Discord un tester PD.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus