Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Am luat ck pe motiv ca sindicatul a fost pe cascuta si ma auzit ca am jefuit dar la alti nu le au dat ck si doar mie cand toata mafia au spus ca au jefuit arme si eu nu am zis aproape deloc si doar mie mi a dat ck e aiurea parerea mea ca din toate zilele fix cand ma duc la jefuit sa gaseste sindicatul sa intre pe cascuta exact cand am jefuit pe unu dar la toata mafia aproape nu da ck cand zice ca au jefuit navy si eu nici macar nu am jefuit si intradevar eu doar ia m omorat pe aia din thelost al meu a luat tot de pe el eu fara sa stiu ca eram in masina si ma bateam cu thelost ul DACA ESTE NEVOIE DE O DOVADA CA SI AIA AU VORBIT CA AU JEFUIT SI DOAR EU IMI iau ck o voi atasa

Ultima editare:
New member
la 20:39 am jefuit pe unu si dupa ma m batut cu diicotu o ora doua dc imi da fix acum ck si nu inainte? ca nu avea cum sa aiba dovada daca eu am spart go proul SI PE ALA pe care la m picat eu am avut masca tot fata acoperita nu a avut sa stie cine sunt si mi a zis matei ca eu am zis ca am jefuit navy sau tec dar eu va arat daca e nevoie de toata filmarea absolut tot cand nu am zis asa ceva

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus