Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: FULGERICA
Id-ul tau:19135
Motivul banului: 3/3
De ce doresti unban?: PENTRU CA AVEAM RP SI NU AM VAZUT O FILMARE SAU ORI CE ALT CE VA SI MAM TREZIT PUR SI SIMPLU CU BAN 7 ZILE (vreau sa vad o filmare cu pg ul pe care l-am facut )
Ban-ul este activ si pe discord?: (NU)

Atașamente

• BANN.PNG
    BANN.PNG
    60,3 KB · Vizualizări: 13
Member
o venit badescu la mine o zis sa iti scot un warn ca ti-a dat din gresala ti-lam scos si ti-am dat warnul vechi dar sa buguit si ai luat 3/3 ti-am scos banul si ti-a dat badescu 3 zile pentru no fear nu ai 7 ai 3 . pg este un warn pe care il aveai tu de mai demult

New member
o venit badescu la mine o zis sa iti scot un warn ca ti-a dat din gresala ti-lam scos si ti-am dat warnul vechi dar sa buguit si ai luat 3/3 ti-am scos banul si ti-a dat badescu 3 zile pentru no fear nu ai 7 ai 3 . pg este un warn pe care il aveai tu de mai NO
NO FEAR PENTRU CA EI AU INCERCAT SA MA JEFUIASCA LA ORA 6 SI NU INTELEG CUM EI NU AU LUAT SANCTIUNE PENTRU CA AU JEFUIT SUB ORA DE JEFUIT SI EU DA

Member
Repet eu am scos decat warnul pe care l-ai primit din gresala de filmare sau alt cv vb cu badescu

𝒜𝒹𝓂𝒾𝓃𝒾𝓈𝓉𝓇𝒶𝓉𝑜𝓇
Membru staff
salut imi aduc aminte de tine eu ti am dat warn ul nu te am sanctionat dar tu il intrebi pe ala ca ce vrei ma? cand au armele pe tine sa te jefuiasca + spamezi cascuta din partea mea ti as lasa ban ul acum colegii mei decid pentru ca eu nu am un grad asa mare sa decid! Seara frumoasa si pentru filmare ma contactezi _badescu91_

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus