Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.
Numele tau: envy
Id-ul tau: 27982
Motivul banului: 3/3 dar un warn dgb
De ce doresti unban?: pt ca eram in politie si am primit o data toata politia 250 pt frp + warn si după ne-a scos, si eu am luat unjail dar au uitat să-mi dea unwarn, as fi bucuros sa iau unban si sa raman cu alea 2/3 warns care sunt pe merit
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) nu

Member
Salut ! Dovada cum va fost ridicată sancțiunea oferită atunci în pd ! Poză cu banul te rog ! Ai la dispoziție 24h

Member
Numele tau: envy
Id-ul tau: 27982
Motivul banului: 3/3 dar un warn dgb
De ce doresti unban?: pt ca eram in politie si am primit o data toata politia 250 pt frp + warn si după ne-a scos, si eu am luat unjail dar au uitat să-mi dea unwarn, as fi bucuros sa iau unban si sa raman cu alea 2/3 warns care sunt pe merit
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) nu
In legatura cu dovada s-au scos jail urile si warn urile poate spune george, ca cu el vorbisem si el mi a scos jailu, iar poza cu ban ul voi trimite maine

Member
T/C a fost plătit

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus